Feriehilsener

MdDS Balance Disorder Foundation vil gjerne ta et øyeblikk for å takke deg for all din støtte i 2012. Noen av dere har deltatt i forskning, nådd ut til nye mennesker, gitt støtte til de som er nede, eller gitt en donasjon uansett størrelsen. Du gjorde alle disse tingene for hverandre mens stiftelsen jobbet i frivillig arbeid med utallige timer, kontaktet medisinsk fagpersonell i USA og i utlandet og søkte måter å bringe MdDS i forkant av den medisinske verdenen mens du levde med forskjellige nivåer av MdDS . Ja, som gruppe har vi våre oppturer og nedturer, men når det blir tøft er noen alltid der med et snill ord eller støtte. På det nye året vil forskningen fortsette, vi vil fortsette å samle inn donasjoner og ber deg om å bli involvert, men mest av alt håper vi at du er der for hverandre.

Derfor fra alle oss i styret, Terri, Linda, Holly, Marilyn, Jane, Cathy, Deb og Robert, ønsker vi deg fred, håp, kjærlighet og helse i 2013. Enten du observerer Solstice, Hanukkah, Christmas , Kwanza, eller bare hverdagens milepæler i livet, vi ønsker deg det beste.

Styret i MdDS Balance Disorder Foundation
desember 2012