Cinco de Mayo Fundraiser på Carpool, Herndon

Hjelp David med å lage Cinco de Mayo-kampen og heie på han når han går for en Guinness verdensrekord!

David M, et støttemedlem, er vert for en Cinco de Mayo-innsamling for å støtte MdDS Balance Disorder Foundation. David var i stand til å sikre en donasjon på $ 1,000.00 fra Patron Tequila - som en Matching Challenge - til dette arrangementet. Dette er FANTASTISK, og jeg vet at vi kan møte denne utfordringen. Alt vi trenger å gjøre er å samle inn $ 1,000 dollar i donasjoner fra Cinco de Mayo - det er søndag 5. mai - og Patron vil matche det. David har et nettsted for å ta donasjoner i dag på cdm-carpool.eventsbot.com

Innsamlingen avholdes på Carpool i Herndon, VA, hvor David vil prøve bryte en Guinness verdensrekord! Så hvis du er i området og kan delta på dette arrangementet, definitivt ta turen innom. Det blir en Patron Margarita Domino Bomb Shot-demonstrasjon, mat og drikke spesialtilbud hele dagen, en stille tombola og t-skjorte salg.

Hvis du ikke er i Herndon-området, kan du likevel hjelpe David med å lage kampen - klikk på en av logoene nedenfor for å komme til hans donasjonssted.

samkjøring.jpgpatronlogo.jpg

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. bestemor hodgen

  Å være bare noen få måneder under 80 år, og med en svært begrenset inntekt, er jeg ikke i stand til å støtte denne veldig verdige innsatsen. Hvis jeg kunne samle supportere, begynte jeg å gå en tur her, men jeg kjenner ikke veldig mange mennesker her hvor jeg flyttet etter fallet ned trappene på grunn av MdDS og det som er igjen av hjernen min. Jeg er så lei meg, og Jeg ønsker deg det beste mulig med suksess!

  1. David

   Takk for de vennlige ordene og din moralske støtte ... SKINN!
   David

Kommentarer er stengt.