Friendraiser-butikken vår

I tilfelle du ikke er kjent, er en vennskapsfører en begivenhet som er arrangert av en stiftelse eller dens styremedlemmer for å dyrke givere ved å få nåværende støttespillere til å ta en venn. Arrangementet er typisk en lukket, privat fest med god drikke, god mat og til og med underholdning.

Men vi er vel ikke typiske? Selvfølgelig koser vi oss med god drikke, god mat og underholdning. Men for oss er en venninnsamler enkel. Hvis du er en venn og hjelper oss med å skaffe penger eller bevissthet, er du en FriendRaiser. Og siden det er juni bevissthetsmåned (JAM), har vi lagt til nye varer i Friendraiser-butikken vår for å hjelpe deg på begge fronter.

Skjorter, luer, krus ... hvert element som selges i Friendraiser-butikken sender en dollar til Foundation for å støtte sine mål om bevisstgjøring, støtte for forskning og MdDS-pasientadvokat. Vennligst vær en FriendRaiser i dag og handle på www.printfection.com/walk4mdds

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk
  1. Marge Hodgen

    Takk for dette, men jeg savnet det nesten. Å ha et navn som "kommentar" er for generelt. Kan du endre navn på e-postadressen din 'MdDS COMMENT' i stedet? 'kommentar' forteller meg ikke umiddelbart hvem du er, og med dusinvis av e-poster om dagen som kommer inn de som jeg ikke kjenner igjen, blir renset og jeg savner dem! Vennligst vurder å endre navn ... Takk for oppmerksomheten.

    1. mddsfoundation

      Takk for varselet, Marge. Vi var ikke klar over dette. Vi vil ikke at noen av kunngjøringene våre blir savnet, og vi vil se på administratorinnstillingene for å se hva vi kan gjøre.

Kommentarer er stengt.