Rekruttering av LIBR-studier: kraniell elektrisk stimulering

Laureate Institute for Brain Research Study
Elektrisk kranial stimulering for Mal de Débarquement syndrom

En LIBR-forskningsstudie undersøker bruken av Cranial Electrical Stimulation (CES) for behandling av Mal de Débarquement Syndrome (MdDS), en lidelse preget av kronisk svimmelhet som vanligvis følger langvarig eksponering for passiv bevegelse som på båt, fly, eller bil. Noen mennesker kan utvikle forstyrrelsen spontant. Studien rekrutterer pasienter med MdDS i alderen 18 år og eldre. CES er en ikke-invasiv form for hjernestimulering ved hjelp av elektrisk stimulering av hodebunnen som kan være enten med likestrøm eller vekselstrøm.

Kvalifisering inkluderer:
• Ingen metall implantert i hodet, bortsett fra tannfyllinger.
• Ingen alvorlig medisinsk sykdom
• Ingen historie med mani eller psykose
• Ingen hudlidelse som forårsaker sår i hodebunnen.
• For tiden ikke gravid

Deltakelse vil kreve å gjennomgå et kort screening-intervju over telefon for å vurdere sikkerhet for CES. Hvis kvalifisert til å komme inn i studien, vil studieprosedyrer innebære å bli randomisert til enten reell eller skam CES, avhengig av fasen av studien som blir lagt inn. Kvalifisering for deltakelse i hver del av studien vil bli bestemt av etterforskeren. Det tilbys kompensasjon for deler av studien.

For mer informasjon, ta kontakt med Dr. Yoon-Hee Cha eller Diamond Urbano på mddsresearch@laureateinstitute.org

#11020916.0
LIBR # 2013-006-00
Rev 06/18/13