Det er bare en uke igjen til JAM. La oss avslutte det med en BANG!

termometerJUL3
Gratulerer!
Vi laget kampen.

Det har vært en veldig travel og aktiv juni Awareness Month (JAM). Over 500 profesjonelle brosjyrer er sendt hele verden i arbeidet med å utdanne publikum og fagpersoner om Mal de Débarquement-syndromet. Mange gjør informasjonsinnlegg en gang om dagen på Facebook-sidene sine, og andre donerer for å holde liv i innsatsen. Vi vil rette en hjertelig takk til alle som har bidratt til denne MdDS Foundation-kampanjen for bevissthet og innsamling.

Donasjoner vil støtte sårt tiltrengt MdDS-forskning. Så langt har vi mottatt $ 260 mot matchende utfordring på $ 500. Fristen 29. juni for denne utfordringen nærmer seg raskt. Imidlertid er det nå lovet nye løfter! Hvis vi matcher ytterligere $ 1,000 innen 6. juli, kan vi enkelt gjøre $ 1,500 til $ 3,000. Hjelpen din er viktig ... intet beløp er for lite, og alle bidrag vil gjøre en forskjell. Sammen kan vi møte denne utfordringen.

Donasjoner kan behandles sikkert på vår hjemmeside eller med sjekkbetaling sendt til:
  MdDS Foundation
  c / o Marilyn Josselyn
  22406 Shannondell Drive
  Audubon, PA 19406


Dine donasjoner hjelper MdDS Foundation på følgende måter:

 • 15 dollar dekker kostnadene for en måned av det sikre undersøkelsesstedet
 • $ 25 sender 35 informasjonsbrosjyrer til en helsepersonell
 • 50 dollar støtter MdDS-kontaktsiden i 4 måneder
 • $ 100 holder vårt informasjonsnettsted på nettet i ett år
 • $ 120 gir 6 timer teknisk / analysetid for ett forskningsfag
 • 300 dollar betaler et årlig lisensgebyr for programvare for bildebehandling
 • $ 350 gir en rTMS-økt X 7–8 økter / emne
 • $ 500– $ 1000 dekker registreringsavgifter for en ideell organisasjon til å delta på en medisinsk konferanse
 • 600 dollar dekker en fMRI-skanning på et forskningsemne
 • 1,800 dollar dekker en PET-skanning på et forskningsemne
 • 20,000 XNUMX dollar dekker en pilotundersøkelse av MdDS etiologi

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. catluvrmh

  denne meldingen kom med den latterlige robotadressen !!!! du vil at ME skal fikse PCen min for å få e-postene dine på riktig måte. beklager, det er ikke slik det fungerer! Jeg har til og med prøvd to ganger å svare på dette slik det viser seg å svare, uten suksess! Jeg har jobbet med datamaskiner i årevis og år, jeg mottar e-post fra organisasjoner som er mye større enn MdDS, og har ALDRI mottatt e-post sendt av en robot som jeg vet om, eller hvis jeg gjorde det, var det lett aoparent der e-posten ble generert !!! ALDRI fra "kommentar ..." husk - jeg har et syndrom som forårsaker forvirring og frustrasjon. du bør understreke at jeg trenger det gjort lettere å lese e-postene dine - ikke vanskeligere! Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har savnet e-post på grunn av dette ...

  1. mddsfoundation

   Marge, vi har nettopp sendt deg en e-post fordi vi virkelig ønsker å fikse dette for deg. Mens vi jobber med det, Hvis noen andre får e-postmeldinger med et annet avsendernavn enn mddsfoundation eller MdDS Foundation Blog, vennligst gi oss beskjed. Varslingsmail som automatisk genereres av nettstedroboten vår og sendes til nettstedabonnenter, vil ha en svar-adresse til donotreply @ wordpress og bør ha et avsendernavn på MdDS Foundation Blog eller bare mddsfoundation. Når du mottar varsler, sier de alltid [Ny post] i emnelinjen. Hvis noen har en annen opplevelse, la oss vite.

Kommentarer er stengt.