Rekruttering av LIBR-studier: Transkraniell magnetisk stimulering

Laureate Institute for Brain Research Study
Transkraniell magnetisk stimulering for Mal de Débarquement-syndrom

En Laureate Institute for Brain Research (LIBR) undersøkte bruken av transkraniell magnetisk stimulering (TMS) for behandling av Mal de Débarquement Syndrome (MdDS), en balanseforstyrrelse preget av kronisk svimmelhet som vanligvis følger langvarig eksponering for passiv bevegelse for eksempel på en båt, fly eller bil. Noen mennesker kan utvikle forstyrrelsen spontant. Studien rekrutterer pasienter med MdDS i alderen 18 år og eldre. TMS er en ikke-invasiv form for hjernestimulering ved hjelp av en magnetisk spole.

Kvalifisering inkluderer:
* Ingen metall implantert, bortsett fra tannfyllinger
* Ingen alvorlig medisinsk sykdom
* Tar ikke trisykliske antidepressiva eller antipsykotiske medisiner
* Ingen personlig eller familiehistorie med en anfallsforstyrrelse
* Ikke gravid

Deltakelse vil kreve å gjennomgå et kort screening-intervju over telefon for å vurdere sikkerhet for TMS. Hvis de er kvalifiserte til å delta i studien, vil studieprosedyrene inkludere 1-3 MR-skanninger og 2 til 20 økter med TMS utført på Laureate. Kvalifisering for deltakelse i hver del av studien vil bli bestemt av etterforskeren.

Kompensasjon til $ 25 i timen tilbys for alle komponenter i studien.

For mer informasjon, kontakt Dr. Yoon-Hee Cha og Diamond Urbano på mddsresearch@laureateinstitute.org.

#10297441.0