MdDS Walk 2013: Denver, Storbritannia og ...

Vi vil invitere deg til den tredje årlige MdDS Walk. Dette er en global bevisstgjøringsarrangement for både rockere og ikke-rockere. Den fysiske turen i Colorado er en morsom, familievennlig - og ikke-konkurransedyktig - begivenhet. Kallenavnet Rock'n Stroll, hvert år rocker vi og spaserer nedover en sti i en lokal park og chatter med venner underveis. I år skal vi ha frossen yoghurt og ballonger for å holde den morsom og stressfri! Denver-turgåerne møtes søndag 20. oktober på Hope United Methodist på Dayton (like sør for Belleview) i Greenwood Village, CO. Starttid er 1:30.

2013KART

Hvis du ikke kan være i Colorado for en tur, oppfordrer vi deg til å gå på nett fra hvor som helst. Også kjent som en "virtuell spasertur", åpner en cyberwalk MdDS Walk for alle som ikke er i Colorado. Vi har ett nettstøttegruppemedlem cyberwalking i Storbritannia. I likhet med Denver-gruppen, rusler hun langs en lokal "sykkelsti" og inviterer deg til å gjøre det samme.

Cyberwalkers i andre byer er invitert til å velge sin egen starttid - eller til og med dato! Uansett hva som fungerer for deg, fungerer det for oss, for når vi går sammen fysisk eller i ånd, kan vi oppnå så mye. I fjor samlet MdDS Walk over $ 7,500 for å finansiere utdanning og forskning.

La oss se hvor mye vi kan samle inn i år. MdDS Walk er også en kritisk innsamlingsbegivenhet. I stedet for å bruke et registreringssted som krever et gebyr, holder vi det enkelt i år og ber om at du bare tar med en donasjon til turen, eller gir en donasjon via vårt vanlige nettsted på mddsfoundation.org.

Ikke glem å laste opp brosjyrer for turen.
Ikke glem å laste opp brosjyrer for turen.

Vår profesjonelt trykte brosjyre er et fantastisk verktøy for bevissthet og utdanning. For å motta brosjyrer, vær så snill send en forespørsel via e-post. Sørg for å oppgi navn, postadresse og antall du trenger.

Alle gaver er fradragsberettiget etter loven. Stiftelsen MdDS Balance Disorder er et 501 (c) (3) frivillig, non-profit stiftelse. Årlige kostnader er mindre enn 4% av driften.