Saras shoppingtips

Du handler. Amazon gir.Før vi kommer til dagens innlegg, er vi glade for å kunngjøre at Amazon.com nå gir veldedige donasjoner til MdDS Foundation. Du handler. Amazon gir. Etter at du har brukt denne lenken http://smile.amazon.com/ch/20-5953110 og sett MdDS Balance Disorder Foundation som din valgte veldedighet, hver gang du handler Smile.Amazon vil gi en 0.5% donasjon på dine vegne. Med bare syv uker igjen å handle til jul, er nå det perfekte tidspunktet å begynne å handle Smile.Amazon.


Sara, en ung tobarnsmor, vet fra første hånd at folkemengdene kan være utfordrende og innse at hennes typiske Black Friday-shopping ikke kom til å skje, hun utviklet en måte å få feriehandelen gjort uansett. Saras liste over shoppingtips er spesielt for kunder med MdDS og kan være nyttig for alle typer shopping, enten det er i en matbutikk eller ute for å kjøpe gaver.

1.  Handle med en venn, familie, partner osv. Ha med deg en annen voksen hvis du skal inn i en butikk som du vet vil være full av mennesker. Store navnesteder har store tilbud denne sesongen og har en tendens til å fylle opp i helgene, noe som fører meg til mitt andre tips ...

2.  Prøv å handle i løpet av uken tidlig på morgenen. De fleste har dratt på jobb og butikker har en tendens til å være litt mer tomme i løpet av disse tider.

3. Nå vet jeg at det er mange mennesker som ikke kan gå i løpet av uken, men sjekk butikkens åpningstider. De fleste butikker har utvidet tiden for sesongen. Sjekk for å se når de åpner i helgene. Tidlige shoppingtider på lørdag og søndag er bedre tider.

4.  Handle dine lokale Mom & Pop-butikker. Småbedrifter kan bruke din hjelp denne sesongen. De er vanligvis mindre overfylte også. Hjelp dine lokale bønder ved å kjøpe produktene sine i stedet for å kjempe mot dagligvarebutikkene. Gå til ditt lokale bondemarked for å kjøpe feriepynt, lys, såper osv. Håndverksbasarer på skoler og kirker er også i full gang! Du vet aldri hva du finner, og dessuten er det utenfor! God plass til å streife omkring i vår steinete verden uten å måtte bekymre deg for å støte på ting.

5.  Kjøp online! Jeg vet, jeg elsker å gå ut og finne ting mens jeg også er ute, men i år var det annerledes. Jeg kunne ikke gå ut til de store tilbudene, så jeg ble i pjs og rocket ut på datamaskinen. Jeg måtte ta mange pauser fordi jeg i utgangspunktet handlet i vinduer på hvert nettsted, men det fungerte. Husk å starte dette nå for å gi deg god tid til å få varene dine.

- Sara

Sørg for å besøke Saras terapeutiske blogg, Seiling med musikk, der hun deler mange flere ideer for styring av MdDS.
Smilematic AmazonSmile nettleserutvidelse

TIPS FOR KRAFTBUTIKK: Klikk på dette Smilematic-merket for å installere et nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP utvidelse som vil sørge for at dine daglige Amazon-kjøp opprettes AmazonSmile donasjoner.

4 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Jeg er så glad for at ordet sprer seg og støtten er rett bak
  AT!! Kanskje begynner det medisinske samfunnet for øvrig
  anerkjenn dette som en legitim sykdom! Takk Amazon!

 2. Polly

  Takk Holly - er ikke nettet fantastisk ?? Skulle ønske det ikke klatret hjerneboksen min for å bruke den. Men likevel elsker jeg det, og jeg roser regelmessig St Isadore i Sevilla :)

 3. Polly

  Holly, fungerer dette internasjonalt? Jeg har noen ting jeg vil bestille fra Amazon, hvis jeg kan finne ut nettstedet deres, noe jeg ikke alltid kan gjøre med migrene som myker. Men jeg vil absolutt gjøre en innsats hvis det fungerer i Storbritannia. Takk, Polly.

  1. Godt spørsmål, Polly! Vi vil få et svar for deg. I mellomtiden bør du vite at stiftelsen er registrert hos EasyFundraising.org.uk som inkluderer Amazon.co.uk blant sine mange forhandlere. Ikke hvilket program som gir den større donasjonen, men du har i det minste et alternativ.

Kommentarer er stengt.