Pressemelding: $ 150,000 XNUMX donasjon til Fund Vital Research

Donasjon til å finansiere vitale undersøkelser om Mal de Debarquement Syndrome

Shannondell, PA - 20. november 2013 - MdDS Balance Disorder Foundation er glade for å kunngjøre at de har mottatt en donasjon på $ 150,000 fra Ellen Kaye for å finansiere viktig forskning om årsaken til og en kur mot Mal de Débarquement-syndromet. Denne donasjonen, sammen med midler generert av direkte donasjoner til stiftelsen, vil støtte pågående forskningsinnsats for å gi lettelse for de som lever med Mal de Débarquement-syndromet, en sjelden forstyrrelse av bevegelsesoppfatning der pasienter føler seg vuggende, boblende, følelser som maskeres av passiv bevegelse. Selv om det forekommer oftest etter ethvert reisemiddel inkludert cruiseskip, flyreiser og togreiser, kan det også forekomme tilsynelatende spontant.

I løpet av de siste fem årene har stiftelsen samlet inn nærmere 5 500,000 dollar for å støtte forskningsinnsats som de ved University of California i Los Angeles, Ohio University og Laureate Institute for Brain Research. Som et resultat av denne forskningen genereres medisinsk informasjon om denne sjeldne lidelsen, og flere artikler har blitt akseptert som fagfellevurderte publikasjoner for distribusjon til medisinsk fagpersonell og publikum. (For en fullstendig oversikt over vitenskapelige journaloppføringer, besøk mddsfoundation.org/biomedical-literature/)

Klikk for å laste ned denne pressemeldingen (PDF)

Donasjon Pressemelding nov2013

22 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Susie

  Din donasjon betyr mye og er veldig sjenerøs. Takk igjen!

 2. janis kahle

  Ellen Kaye, tusen takk for din generøse donasjon til MdDS. Gud velsigne deg. Du gir oss håp om at det en dag vil være en kur mot dette ødeleggende syndromet.

 3. Sandy Brignac

  Ellen Kaye, TAKK for en så sjenerøs gave. Dette gir oss bare så mye håp om en sak og en kur. Du har nettopp gitt oss et skritt nærmere det å skje. Velsigne deg!!!

 4. Briana

  Tusen takk. Ingen ord kan virkelig uttrykke vår takknemlighet. Din generøsitet gir oss håp om at vi vil gjøre det et skritt nærmere å finne en kur mot dette livsendringssyndromet.

 5. Takk, Ellen Kaye, for din generøse donasjon for å finansiere fortsatt forskning på årsaken og behandlingen av MdDS.

 6. Betty Pecore

  Tusen takk, Ellen Kaye, for din fantastiske donasjon til å hjelpe MdDS-lider. Vi kunne ikke være mer takknemlige!

 7. Cindy (3. timer, fremdeles rockin) SE WI.

  Gud velsigner deg Ellen Kaye-Det er så mange av oss, vi ber om våre gode gamle dager, da vi ikke var på sjøen, for å føle oss normale igjen. Din sjenerøse gave gir oss glede, takknemlighet og håp. Måtte Herren velsigne deg med godhet, helse og hans kjærlighet.

 8. Julie Lipp

  Takk Ellen Kaye for din generøse donasjon til forskning på MdDS og forhåpentligvis en kur. Jeg liker å tro at en kur kan skje i livet mitt, må ha HOPE.

 9. Polly

  Vi er alle så takknemlige for alle undersøkelser som vil hjelpe mennesker som nylig er diagnostisert med MdDS - og kanskje noen av oss 'gamle timer' også. Bare det å vite at noen bryr seg er veldig gunstig - takk, takk, takk :)

 10. Karen Garcia

  Takk, takk, takk !!! Dette vil hjelpe så mye med forskningen som er avgjørende for å avdekke årsaken og kur for denne tilstanden. Kan ikke takke deg nok!

 11. Linda

  Veldig spesiell takk til Ellen Kaye. Din donasjon setter oss så mye nærmere bedre forståelse av MdDS ... årsaken og kuren! Håper fortsatt flyter.

 12. Flora Riley

  Tusen takk for et så raus tilbud.

 13. Joy Sheerer

  Gud velsigne hjertet ditt, Ellen. Takk for at du ga oss håp!

 14. Marie

  Takk Ellen Kaye !!!

 15. Deb

  Takk, Ellen Kaye. På grunn av deg vil forskningen gå i riktig retning.

 16. Andrea

  Ellen Kaye, takk !!!!!!!!!!!!!!!! En fantastisk, fantastisk gave.

 17. Eileen Fitzgerald

  Dette er fantastiske nyheter! Ellen, tusen takk for din sjenerøse donasjon. Ord kan ikke uttrykke hvor mye dette betyr for så mange av oss.

 18. Terrie

  Ellen Kaye, vi er så takknemlige for din sjenerøse støtte. Vi ber om å finne en sak og en kur. Jeg har fått diagnosen MdDS to ganger. Jeg har levd med det i 4 år. Folk som deg er en velsignelse. Terrie

 19. Angela Ghilarducci

  Takk Ellen for din generøse og støttende donasjon. Det ville være så fint å bare bli anerkjent av en MD som en sann lidelse i stedet for bare vanvittig en dag. Takk for at du tok oss et skritt nærmere det.

 20. Tamara

  Kjære, fantastiske generøse Ellen: Tusen takk for din overveldende sjenerøse donasjon som hjelper oss alle som lider av denne lidelsen. Det bringer tårer i øynene mine for å innse at noen kan være så omsorgsfulle og villige til å hjelpe på denne måten. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre mer enn bare å fortelle deg hvor takknemlig jeg er. Over hele verden er det mennesker som en dag vil bli hjulpet av forskningen du hjelper med å finansiere. Jeg håper å vite at det kribler deg helt ned til spissene på tærne. Må din sjenerøsitet bli returnert til deg på mange måter.

 21. Marla Cruise

  Takk Ellen Kaye for din mest gavmilde donasjon for forskning på årsaken til og kur for MdDS.

 22. Gode ​​nyheter!!! Jeg håper noe av forskningspengene kan rettes til Florida. Vi har mange steder som gjør undersøkelser, inkludert Mayo Clinic i Jacksonville, men ingen her erkjenner engang at en slik sykdom eksisterer. Jeg lengter etter dagen ...

Kommentarer er stengt.