Gjør kampen og gi muntre ved å gi tirsdag

Gi-ti-LogoGir tirsdag har raskt blitt den største donasjonsdagen i veldedighetskalenderen, og i år er vi glade for å kunngjøre en 24-timers Matching Challenge. For hver dollar som blir donert i dag, 12/1, vil en spesiell giver matche den opp til $ 500. Vi må samle inn minst $ 500 for at kampen skal lages. Bruk denne lenken til å donere i dag, og ytterligere 1% donasjon vil bli gitt av PayPal.

PayPal ønsker å gjøre denne givende tirsdag til den største i historien, så fra og med i dag vil de matche 1% av hver donasjon på minst $ 10USD gjort gjennom PayPal Giving Fund. PayPal vil legge til 1% from 1. desember til 31. desember 2015, slik at velforeninger får 101% av hver donasjon som gjøres gjennom fondet men hvis du gi en donasjon på $ 10 eller mer på Giving Tuesday, i dag, kan du bare hjelpe med å sette en GUINNESS VERDENSREGISTER tittel: Mest penger samlet inn til veldedighet på 24 timer!

MdDS Foundation er en anerkjent veldedighet fra PayPal Giving Fund som donasjoner behandles gebyrfritt. Alle donasjoner er fradragsberettiget i henhold til lov. MdDS Foundation er en frivillig 501 (c) (3) og dens årlige overheadkostnader er mindre enn 4% av driften.