Frivillig søkelys: Breanna

Det er nasjonal frivillighetsuke! I dag skinner vi et lys over Breanna ved å dele historien og erfaringen hennes med deg.


IMG_0004Hei, jeg heter Breanna Larsen og jeg er en tjueto år gammel innfødt Texan som elsker å tilbringe tid med familien og vennene mine, gå på eventyr, leke med valpene mine og prøve å spre litt gnist overalt hvor jeg går.

Jeg ble introdusert for Mal de Debarquement-syndromet av min venn Summer. Da jeg gikk på videregående skole med sommer, meldte vi oss frivillig til å hjelpe til med et MdDS-arrangement som tanten hennes, Terri, var vert for. Etter den hendelsen ble jeg Facebook-venn med Terri og så gjennom innleggene hennes hvordan livet med MdDS er. Hun introduserte meg og alle sine andre Facebook-venner til hvordan livet er med MdDS og kampene og utfordringene folk med MdDS har.

Da jeg ble eldre og modnet som person og med min egen erfaring med diabetes, følte jeg meg mer tvunget til å øke bevisstheten om andre kroniske syndromer, sykdommer og sykdommer. Etter å ha jobbet som kommunikasjonspraktikant for en ideell forening og uteksaminert med bachelorene mine fra University of Houston, bestemte jeg meg for å be Terri om å hjelpe meg med intervjuferdighetene mine, kritisere mitt CV og generelt gi meg noen tips om den profesjonelle verdenen der Jeg var i ferd med å legge ut.

Terri ga fantastiske råd, og under et av møtene våre foreslo hun at jeg kunne melde meg frivillig i MdDS Foundation-frivillighetsgruppen, for å forbedre det ideelle faglige ferdighetssettet mitt, samt få nye erfaringer og innsikt i å jobbe med en ny gruppe mennesker.

I løpet av min tid som frivillig med MdDS Foundation delte jeg innlegg på sosiale medier om MdDS og gikk inn for økt bevissthet og økonomisk støtte for de med MdDS. Jeg samlet også en liste over de mest anerkjente legene i USA og sendte dem brev som talte for at de skulle delta i dypere undersøkelser av MdDS, samt gjøre dem oppmerksomme på støttesystemet som MdDS Foundation gir til alle som er berørt av MdDS. Tiden min med å jobbe frivillig med MdDS-stiftelsens gruppe frivillige lærte meg verdifulle leksjoner i filantropiske aktiviteter og profesjonelle anstrengelser.

Siden jeg meldte meg som frivillig hos MdDS Foundation, har jeg takket ja til en salgsposisjon innen Medtronic Diabetes, et selskap som produserer og distribuerer medisinsk utstyr. Jeg jobber direkte med diabetespasientene våre og hjelper dem med å gå over til insulinpumpeterapi. Min tid som frivillig med Stiftelsen har hjulpet meg enormt i min nåværende karriere med å samhandle med mennesker med kroniske sykdommer.

Vær med og takk Breanna for å være en så stor frivillig. Del dette søkelyset med knappene nedenfor.


Leter du etter frivillige muligheter? Fra sosiale medier til helsepersonell, vi har mange Muligheter å utforske. Vi venter på å høre fra deg!

4 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Hallo.
  Jeg er en japansk blogger.
  Jeg kommenterer for første gang til utlandet.
  Jeg kan ikke skrive en engelsk setning.
  Jeg skriver dette med oversettelsesprogramvare.

  Symptomet på Mdd ligner symptomet mitt. symptomet er likt.
  Årsaken til symptomet mitt var cerebrospinalvæske hypovolemia.
  bloggen min → http: //mynou.info/unidentified-symptom
  Tittelen på bloggen er “RIKABA ~ utvinningen av min cerebrospinalvæske hypovolemi”

 2. Anica

  Hei daggry
  Hadde du hjernetåke med ur-symptomer hvordan du føler deg nå? Tar du medisiner b4 u reiser fly lengre bilturer osv
  Håper du har det bra

 3. Andy Mobberley

  inspirerende innser jeg nå at jeg har samme tilstand. Jeg har vært på mange gps (jeg bor i Storbritannia). og har nettopp gått til en svimmel pleieklinikk hvor han også sier at jeg har MdDS. Jeg har vugget i årevis og ikke orket å stå på lenge. så i april kunne jeg ikke komme ut av sengen og rommet spratt og meg også. Veldig skremmende jeg var DX med Vestibule Neuritis. mange medisiner, men uten noen nytte. Min eneste lettelse er å kjøre bilen min. Jeg gjennomgår for øyeblikket omskolering av hjernen for å få meg jevn med svimmel klinikk. det er første gang på alle helsebesøkene jeg har hatt at noen har sagt det jeg virkelig har. Jeg går kanskje til en akupunkturklinikk, da det virkelig er verdt å prøve. Jeg er så lei av å leve dette livet av frykt for å falle, spesielt å leve på egenhånd ..

 4. Dawne Samson

  Etter at jeg kom hjem fra et 7-dagers cruise i mai 2016, led jeg nok en gang av det som er kjent som MdDS, Mal de Debarquement Syndrome. Jeg kalte det EXTREME svimmelhet på en berg- og dalbane. Jeg visste at jeg bare ikke kunne takle dette forferdelige syndromet igjen, så jeg oppsøkte hjelp fra Dr. James K. Tang, kinesisk akupunktør i Arlington Texas. Han hjalp meg der ingen andre leger ville eller kunne. Etter mitt første besøk med Dr. Tang, gikk jeg inn på kontoret hans som om jeg var full, og holdt på veggene / møblene for balanse. Han gjorde elektroakupunktur for svimmelhet / balanse. Etter det besøket gikk jeg ut uten å måtte holde fast i veggene / møblene, fremdeles litt svimmel, men ingenting som jeg først gikk inn. Etter mitt andre besøk var verden helt tilbake til det normale! Den svaiende, bobbende var helt borte. Jeg gikk to ganger tilbake for å sikre at behandlingen satt fast. Jeg tok ingen sjanser for at symptomene skulle komme tilbake!
  Tidligere, i fjor, hadde jeg hatt en nedsatt balanse forstyrret i ca 5 måneder tilbake i mai 2015. Det begynte når jeg kom hjem fra et 4-dagers cruise. Jeg søkte hjelp hos min primærpleie, VA-lege, ØNH-lege og en annen MD. De bare trakk på skuldrene, sa at de aldri hørte om problemene jeg opplevde og ignorerte klagene mine. Jeg var praktisk talt på egen hånd med dette. Jeg så også kiropraktoren min, i det minste prøvde han. Men jeg fortsatte å svinge fra side til side og boble frem og tilbake. Andre problemer var at jeg ikke kunne se på TV eller så på en dataskjerm på mer enn 5 minutter. Lesingen var enda verre. Alt foran meg ville begynne å svaie eller boble, det var fryktelig. Det eneste middelet som ville hjelpe, så sprøtt som det kan høres ut ... var å kjøre bilen min! I flere måneder hadde jeg undersøkt symptomene mine, og alt jeg leste pekte på MdDS. Etter omtrent fem måneders lidelse med disse kvalmende symptomene avtok den endelig. Var det på grunn av at kiropraktoren hjalp meg? Kanskje, men jeg kan ikke si sikkert. Alt jeg hadde lest ba meg om å holde meg unna båter av noe slag, flyging, heiser, rulletrapper eller til og med å dra på stranden. Som du kan se, hørte jeg ikke. Fra nå av før jeg drar på ferie, vil jeg forhåndsinnstille en avtale med Dr. Tang for når jeg kommer tilbake fra å feriere i nærheten av vann, fly eller noe som starter min verden med å svi eller boble.

  Jeg er så glad for at dette hjalp meg. Ville bare dele historien min. Dr. Tang ga ingen løfter da jeg møtte ham første gang. Han er bare en veldig ydmyk lege fra Kina som klarte å hjelpe meg.

Kommentarer er stengt.