Ting folk trenger å vite om personer som lider av MAV / MdDS / kronisk svimmelhet.

I tilfelle du savnet disse Words of Wisdom på vår Facebook-side, deler langvarig venn, Abby, god innsikt i dette innlegget. Vennligst les, del og få tommelen opp!

Del gjerne for å vise at du bryr deg!

WISDOMSORD FOR FAMILIE OG VENNER

Ting folk trenger å vite om de som lider av MdDS / MAV / kronisk svimmelhet. Av Abby Lane Pankey

1.) Vi ignorerer ikke eller hører ikke på deg, det er bare vi er mer bekymret for å falle over enn det du har å si.
2.) Stol på meg, jeg er like syk av å være svimmel som du er av meg som klager over å være svimmel.
3.) Det å sminke og pusse håret mitt tilsvarer at du løper maraton.
4.) Du forteller meg at du har hatt svimmelhet før, og du vet hvordan det føles, kan muligens få deg slått i halsen.
5.) Båten din imponerer ikke på meg, jeg har bodd mentalt på den en stund nå.
6.) Sjansene for at jeg går ut av matbutikken er ekstremt høye.
7.) Hvis huset ditt har 10 forskjellige mønstre og er malt en lys farge, kan vi ikke være venner.
8.) Hvis du fortsetter å snakke etter at jeg har fortalt deg at jeg har hodetrykk, kan vi ikke være venner.
9.) Å falle av toalettet er ikke så ille.
10.) Panikkanfall er en livsstil.
11.) Jeg vet mer om sykdommen min enn de fleste leger.
12.) Personer som jobber med dette, skal få betalt dobbelt det de lager.
13.) Hvis jeg noen gang blir bedre, er de første jeg takker for de som er online, som aldri har tvilt på symptomene mine, som alltid var der, som jeg elsker.
#Sannhet #MdDS #maldedebarquement #MAV #sykdommer #pasientadvokater
@mddsfoundation.org

3 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Etter et dusin eller femten år med å leve (hvis det kan kalles det) med denne sykdommen, og få så lite hjelp fra det medisinske samfunnet, fant jeg kiropraktikk. Lang historie kort, tilsynelatende en gammel skade på C-ryggraden min har forårsaket MdDS! Etter mange økter med en kiropraktor finner jeg omsider lettelse av pine! Kanskje du også kan få hjelp - hva har du å tape?

  1. Jean

   Hei catluvrmh ... Historien din høres ut som meg.
   Jeg har også led av svimmel lidelse som jeg synes høres mer ut som Mal debarquement syndrom i over 15 år ... og jeg hadde en skade i nakken før dette startet og tenkte ikke for mye på det.
   Men så begynte nakken å gjøre vondt mer og mer etter hvert som årene gikk, og nå bruker jeg en myk halshalsbånd for å holde hodet stødig, noe som hjelper med svimmelheten min. Jeg har hatt mange MR-er i livmorhalsen, og legene ser egentlig ikke noe i MR-ene som kan forårsake svimmelhet. De sier at hvis jeg hadde forstyrrelse i livmorhalsen, ville det påvirke armene og hendene mine og ikke gå opp i hodet og hjerneområdet. Men jeg tror ikke det, fordi svømmefølelsen og ubalansen og vippen som jeg har i hodet, føles som det er mangel på sirkulasjon av blodstrøm eller oksygen til hjernen min som kommer fra nakkeområdet. Jeg har aldri sett en kiropraktor for dette, og jeg er nesten redd for å gjøre det fordi du hører så mange dårlige historier om kiropraktorer som justerer ryggraden og gjør mer skade.
   Hva slags kiropraktor så du, og hvorfor følte han at C-ryggraden din forårsaket svimmelheten din? Jeg vil være interessert i å få mer informasjon om dette, og alle som har gått igjennom dette og har funnet lettelse, vil være svært nyttig for meg. Tusen takk, og jeg håper at du fortsetter å få lettelse og føle deg bedre fordi jeg vet at lidelse av dette så lenge som meg er den mest elendige tilværelsen som er mulig! Takk!
   Jean

 2. Judith Loree

  Jeg har hatt MdD i 31/2 år nå, og jeg likte så godt å lese om hvordan noen andre lider med denne fryktelige "sjeldne" sykdommen som de kaller det, følte om noen av disse problemene. Og vi fortsetter bare på vår wabbly måte og forteller de rundt hvor ille det er, og de har bare ikke peiling på hvordan det er å leve i en verden av MdDS. Det er vanskelig bare å kle på oss og gjøre enkle ting blir så vanskelig, for ja, hodet vårt føles som om det kommer til å sprenge, og vi kan ikke fokusere og bli beskyldt for ikke å høre på eller noe annen hensynsløs respons! og kvalmen blir så dårlig av svimmelheten at vi ikke en gang kan komme oss ut av sengen. Jeg er glad for å høre fra flere som lider av denne "fantastiske" svekkende tilstanden. Jeg tror det vil hjelpe oss alle hvis vi blir sammen for å gjøre verden mer bevisst på denne tilstanden og hvor vanskelig livet hver dag takler alle de fantastiske problemene. Takk igjen for at du delte og la oss alle forene oss og slå denne tilstanden! - Judy :)

Kommentarer er stengt.