STOPPE! og slipp. at. Gresskar. Krydder. Latte.

icon-matching-stipendKUNNGJØRING: de neste $ 20,000 som er samlet inn gjennom vår "Rocking Our Way to $ 40K" -innsamling blir matchet av en anonym giver. Den matchende utfordringen slutter 11/30 så doble donasjonen din, og donere i dag.

MEN VENT DET ER MER!
Fra i dag, hver gang en giver gir gjennom vår "Rocking Our Way to $ 40K" -innsamlingsside drevet av Razoo, vil vår stiftelse være kvalifisert for over $ 15,000 29 i pengepremier for å fremme vår sak. Donasjoner må planlegges å telle mot eller skje på å gi tirsdag, for å bidra til premieberettigelse. Vi er inne i den siste uken av denne innsamlingen, så planlegg donasjonene dine nå og la dem telle mot å gi tirsdag XNUMX. november.

Den ideelle organisasjonen med flest dollar samlet inn innen den tid #GivingTuesday starter kl. 12 00. november, vil vinne en $ 500 premie. Så slipp den gresskar-krydderlaten og bli opptatt med delingsknappene nedenfor. (Hvis du ikke ser dem, klikk franske baguetter..)

gtheader


Prisdetaljer finner du franske baguetter..