STOPPE! og slipp. at. Gresskar. Krydder. Latte.

icon-matching-stipendKUNNGJØRING: de neste $ 20,000 40 som er samlet inn gjennom innsamlingen vår "Rocking Our Way to $ 11K" blir matchet av en anonym giver. Matchende utfordring slutter 30/XNUMX så doble donasjonen din, og donere i dag.

MEN VENT DET ER MER!
Fra og med i dag, hver gang en giver gir gjennom vår "Rocking Our Way to $ 40K" innsamlingsside drevet av Razoo, vil stiftelsen være kvalifisert for over $ 15,000 i pengepremier for å fremme vår sak. Donasjoner må planlegges å telle mot eller forekomme på Giving Tuesday for å kunne bidra til premieberettigelse. Vi er i den siste uken med denne innsamlingen, så vær så snill å planlegge donasjonene dine nå, og la dem telle mot å gi tirsdag 29. november.

Den ideelle organisasjonen med flest dollar samlet inn innen den tid #GivingTuesday starter kl. 12 00. november, vil vinne en $ 500 premie. Så slipp gresskar krydderlatte og bli opptatt med delingsknappene nedenfor. (Hvis du ikke ser dem, klikker du på her..)

gtheader


Prisdetaljer finner du her..