Nyheter om viktig bevissthet; Matching Challenge Deadline

I ånden av Giving Tuesday vil MdDS Balance Disorder Foundation dele noen viktige nyheter. I løpet av det neste året vil MdDS Foundation være mottaker av en rettet donasjon, i beløp på $ 100,000, med det eneste formål å øke bevisstheten om MdDS i det medisinske samfunnet og befolkningen generelt. I samarbeid med et profesjonelt PR-firma vil stiftelsen sammen med giveren være posisjonert til å utvikle verktøy som trengs for denne pedagogiske innsatsen, samtidig som de forbedrer tilstedeværelsen på sosiale medier. Denne store donasjonen blir satt stor pris på. Mer informasjon vil bli delt når den utvikler seg.

012lbae0akgwv86bnlspvg9jq2qd-gxqkjayggtbrubz8iabkdb-zjec87zs5hnky9dffrpvomrlubudggvvjnaliazpntlavmiziltodlwpha5kxwe0ozsikqqwf_jk-akunjjeplrfujx0s0-d-e1-ft

Fortsett å støtte den nåværende #GivingTuesday-innsamlingen for å fortsette forskningen. Ikke bare vil den ideelle organisasjonen med flest dollar samlet inn når #GivingTuesday starter vinne en $ 500-premie, vi har også en $ 20,000 Matching Challenge som kan doble din donasjon. Kampen må møtes i slutten av Giving Tuesday. Det er en 24-timers global dag med å gi.

Følg bitly-lenken for å bli med i #GivingTuesday-bevegelsen og hjelp til å finne en kur mot MdDS: bit.ly/rockingourway

Arbeidet bak kulissene fortsetter hver dag!
MdDS Balance Disorder Foundation


Likte du dette innlegget? Del det!