Nyheter om viktig bevissthet; Matching Challenge Deadline

I ånden av å gi tirsdag, ønsker MdDS Balance Disorder Foundation å dele noen viktige nyheter. I løpet av det neste året vil MdDS Foundation være mottaker av en rettet donasjon, på $ 100,000 XNUMX, med det eneste formål å øke bevisstheten om MdDS i det medisinske samfunnet og befolkningen generelt. I samarbeid med et profesjonelt PR-firma vil stiftelsen sammen med giveren være posisjonert til å utvikle verktøy som er nødvendige for denne pedagogiske innsatsen, mens de forbedrer tilstedeværelsen av sosiale medier. Denne betydelige donasjonen blir satt stor pris på. Mer informasjon vil bli delt når den utvikler seg.

012lbae0akgwv86bnlspvg9jq2qd-gxqkjayggtbrubz8iabkdb-zjec87zs5hnky9dffrpvomrlubudggvvjnaliazpntlavmiziltodlwpha5kxwe0ozsikqqwf_jk-akunjjeplrfujx0s0-d-e1-ft

Fortsett å støtte den nåværende #GivingTuesday fundraiser for å fortsette forskningen. Ikke bare vil den non-profit som gir flest dollar samlet inn når #GivingTuesday starter vinne en pris på $ 500, vi har også en $ 20,000 Matching Challenge som kan doble donasjonen din. Kampen må møtes innen slutten av Giving Tuesday. Det er en 24-timers global dag for å gi.

Følg den bitly lenken for å delta i #GivingTuesday-bevegelsen og hjelp til å finne en kur for MdDS: bit.ly/rockingourway

Arbeidet bak kulissene fortsetter hver dag!
MdDS Balance Disorder Foundation


Likte du dette innlegget? Del det!