⏱️ Nedtelling til sjelden sykdomsdag: 35 dager

I tilfelle du savnet det: MdDS Awareness Store er åpen for forretninger. Fra gratulasjonskort til grafiske tees er et bredt utvalg av varer tilgjengelig.  

screen-shot-2017-01-23-at-1-58-58-pm

NYTT DENNE MÅNEDEN: Samling av sjeldne sykdommer

Kjøp en “Handprints” (offisiell logo for Rare Disease Day) eller annen bevisstgjørende skjorte i dag og bruk den stolt 28. februar 2016. Hvis det er kaldt i din del av verden på Rare Disease Day, er en hettegenser perfekt.

TILPASS DET! Alt i MdDS Awareness Store-butikken kan tilpasses. Sørg for å se etter stil- og fargevalg, samt tekstalternativer for å trykke din egen melding. Hvis du imidlertid vil ha noe annet, er det bare å spørre. Våre frivillige i butikken fortsetter å legge til varer etter hvert som MdDS tillater det.

Her er et utvalg for å komme i gang.

Rare Disease Day American Apparel Fine T-skjorte

Sjeldne sykdomsdag, personaliser alle, rund knapp

MdDS Awareness Nano Hanes T-skjorte for menn

MdDS Awareness T-skjorte for menn i voksen størrelse S-6X!

Sørg for å sjekke toppen av skjermen kl www.zazzle.com/mddsfoundation for rabattkoder. I dag sparer ZAZZSENDLOVE deg 15% på hele nettet. Ulike kategorier selges regelmessig, så du trenger aldri å betale full pris.

Handle butikken i dag: www.zazzle.com/mddsfoundation

MERKNAD: Internasjonal frakt kan ta så lenge som 21 dager, så bestill snart!