Stiftelsen utdanner leger

Stiftelsen bruker to enkle, men effektive verktøy for å advokere for deg, på dine vegne. På forespørsel vil styrets president, Marilyn Josselyn, sende ut et brev til legen din som introduserer dem for MdDS. Dette brev på en side beskriver kort MdDS, mulig etiologi og nåværende forskningsinnsats.

Klikk for å se et eksempel: Brev for profesjonelle

Det andre verktøyet er vår pedagogiske brosjyre. For å forsyne deg med brosjyrer, send oss ​​bare legens navn og adresse, så sender vi dem med et brev til profesjonelle. Hvis avtalen din er veldig snart, kan du laste ned og skrive ut brosjyren ved å klikke på miniatyrbildet nedenfor.

Vi vet at det virker veldig tidlig, men disse er flotte å ha for juni bevissthetsmåned. Send forespørselen din i dag til brosjyrer@mddsfoundation.org.

Selv om vi er glade for å kunne tilby disse verktøyene og tjenestene for deg, koster det rundt $ 25 å produsere og sende 35 informasjonsbrosjyrer til en helsepersonell. En donasjon i ethvert beløp vil bidra til å oppveie kostnadene. Takk på forhånd.

  PayPal er en rask, sikker måte å gjøre en online donasjon.
Donasjoner og bidrag er fradragsberettiget etter loven.

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Jeg har øre-utgivelsesutgave igjen fra siste 6 måned
  Føl trykk i øret og når trykket mister den øverste hodepinen.
  Jeg beregner så mange spesialister, men gir ikke noe resultat.
  Jeg hører hjemme fra fattige familier, plz hjelpe meg.

  1. MdDS Foundation

   Mian,
   Vi beklager at du lider. MdDS er en sentral vestibulær lidelse (hjerne), ikke en perifer vestibulær sykdom (øre). Kanskje kan du finne råd i en støttegruppe for mennesker med øresykdommer eller lidelser på nettet. Prøv å søke på Facebook.

Kommentarer er stengt.