1 Ting du kan gjøre RETT NÅ for å hjelpe Beat MdDS

"Hvis noe er forvirrende, er det bare å be om hjelp." Det er regelen hjemme hos meg. Det er en assistent for å overleve MdDS. Det eneste problemet er at hvis hjernen din er tåkete, skjønner du sannsynligvis ikke at du er forvirret. Slik kom det til at jeg lot bilen gå på en parkeringsplass og gikk et par kvartaler unna til en annen butikk. Det var for mange år siden, og mens bevegelsessymptomene mine har avtatt helt, henger den kognitive svikten. Jeg vet at jeg fortsatt trenger hjelp.

Så jeg spør. Vil du hjelpe meg med å slå MdDS?

Hvis du noen gang har brukt Stiftelsens nettsted og funnet det nyttig, kan du gjøre noe i dag som vil sikre at det forblir et verdifullt verktøy for andre som bare oppdager MdDS.

FRIVILLIG

Stiftelsen rekrutterer aktivt frivillige for å hjelpe til med å oppdatere listen over leger som er gitt som en offentlig ressurs på nettstedet. Oppdatering innebærer bare to ting:

  • kontakte hver praksis for å sikre at de vil bli inkludert på listen
  • sikre at hver oppføring er fullstendig og nøyaktig

Dette prosjektet er for det meste bare å ringe eller sende e-post. Ytterligere krav er som følger:

  • Frivillig må kunne fullføre oppgaven sin innen midten av mai. Fristen forlenget til slutten av juni! Avhengig av hvor mange påmeldinger du kan hjelpe, kan det være så få som 10 eller så mange som 100.
  • Frivillig må kunne finne manglende informasjon uavhengig. Støttegruppemedlemmer gir noen ganger anbefalinger uten kontaktinformasjon. Hjerneteppe?
  • Må være vedvarende og villig til å gjøre en oppfølgingsinnsats.
  • Kjennskap til Excel eller annet regnearksprogram er påkrevd.

Stiftelsen vil gi tilgang til en sentral database som frivillige vil modifisere seg selv. Vi gir deg også en forhåndsskrevet melding som du kan bruke når du kontakter praksis via e-post, og kulepunkter for telefonsamtaler. Vi beklager at vi ikke vil være i stand til å gi noen kompensasjon for påløpte utgifter, men vi vil gjerne inkludere navn og bilde i et blogginnlegg som erklærer SUCCESS.

Hvordan kan frivillighet bidra til å slå MdDS? I tillegg til å oppdatere listen, jobber vi med en revisjon av hele nettstedet. Vårt mål er å oppmuntre medisinske fagpersoner til å holde seg på stedet og lære om MdDS. Ditt frivillighetsarbeid kan bidra til å sikre en høykvalitetsliste som leger vil være med på, og et nettsted som de synes er verdifullt. De blir, de lærer, de hjelper oss. Gir mening?

Vær så snill kontakt oss hvis du er klar til å melde deg frivillig. Mandag er Go Day!

Takk på vegne av MdDS Foundation,
HollyB
Content Manager
mddsfoundation.org (nettsted)
mddsfoundation.blog (denne bloggen)
Flyutløst MdDS • Dx'd 2007