1 Ting du kan gjøre RETT NÅ for å hjelpe Beat MdDS

"Hvis noe er forvirrende, bare be om hjelp." Det er regelen i huset mitt. Det er et hjelpemiddel for å overleve MdDS. Det eneste problemet er, hvis hjernen din er tåkete, skjønner du sannsynligvis ikke at du er forvirret. Slik ble det at jeg la bilen løpe på en parkeringsplass og gikk et par kvartaler unna til en annen butikk. Det var for mange år siden, og mens bevegelsessymptomene mine har avtatt fullstendig, henger den kognitive svekkelsen. Jeg vet at jeg fortsatt trenger hjelp.

Så jeg spør. Vil du hjelpe meg å slå MdDS?

Hvis du noen gang har brukt Stiftelsens nettsted og synes det var nyttig, kan du gjøre noe i dag som vil sikre at det forblir et verdifullt verktøy for andre bare å oppdage MdDS.

FRIVILLIG

Stiftelsen rekrutterer aktivt frivillige for å hjelpe til med å oppdatere listen over leger som er gitt som en offentlig ressurs på nettstedet. Oppdatering innebærer bare to ting:

  • kontakte hver praksis for å sikre at de vil bli inkludert på listen
  • sikre at hver oppføring er fullstendig og nøyaktig

Dette prosjektet er stort sett bare for å ringe eller sende e-post. Tilleggskrav er som følger:

  • Frivillig må kunne fullføre oppgaven sin innen midten av mai. Fristen forlenget til slutten av juni! Avhengig av hvor mange påmeldinger du kan hjelpe, kan det være så få som 10 eller så mange som 100.
  • Frivillig må kunne finne manglende informasjon uavhengig av hverandre. Støttegruppemedlemmer gir noen ganger anbefalinger uten kontaktinformasjon. Hjerneteppe?
  • Må være vedvarende og villig til å gjøre en oppfølgingsinnsats.
  • Kjennskap til Excel eller annet regnearksprogram er påkrevd.

Stiftelsen vil gi tilgang til en sentral database som frivillige selv vil endre. Vi vil også gi deg en forhåndsskrevet melding du kan bruke når du kontakter praksis via e-post, og kulepunkter for telefonsamtaler. Vi beklager at vi ikke vil være i stand til å yte noen erstatning for utgifter som påløper, men vi vil gjerne inkludere ditt navn og bilde i et blogginnlegg som erklærer SUKSESS.

Hvordan kan frivillighet bidra til å slå MdDS? I tillegg til å oppdatere listen, jobber vi med en gjennomgang av hele nettstedet. Målet vårt er å oppmuntre medisinsk fagpersonell til å være på stedet og lære om MdDS. Din frivillighet kan bidra til å sikre en liste av høy kvalitet som legene ønsker å bli inkludert på, og et nettsted som de synes er verdifullt. De blir, de lærer, de hjelper oss. Gir mening?

Vær så snill kontakt oss hvis du er klar til å være frivillig. Mandag er Go Day!

Takk på vegne av MdDS Foundation,
HollyB
Content Manager
mddsfoundation.org (nettsted)
mddsfoundation.blog (denne bloggen)
Flyutløst MdDS • Dx'd 2007