Honor & In Memoriam Donasjoner

En hyllestegave er en meningsfull måte å hedre eller huske noen spesielle. Gaven din gjenspeiler ditt ønske om å gjøre varig innvirkning på andres liv, akkurat som din honoree har gjort for deg. Vi takker følgende for deres gave til ære for en spesiell person eller til minne om en kjær.

Æresdonasjoner
Marlton kvinneklubb - til ære for Irene Hartman.
Lisa Thomas - Gratulerer med dagen, Terri.

Minnes donasjoner
Fru Nancy Cohen - til minne om Seymour Cohen.
Carmen og Susan Russo - til minne om Lillian Samoluk.
Michael og Beth Singer - til minne om Seymour Cohen.

Hvis du har noen spesielle du vil hedre, kan du vurdere å gi en gave i deres navn. Bare bruk Pay Pal og skriv inn dedikasjonen din i feltet "Skriv et notat", eller send en hyllest til deg med et minnesmerke- eller æresdonasjonsskjema (nedlastbar PDF) Send til:

MdDS Foundation
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondell Drive
Audubon, PA 19403

Ditt engasjement blir anerkjent i vårt neste nyhetsbrev og bekreftelsesinnlegg.