🌟 Donorstjerner

Sammen med flere årlige givere har en liten gruppe mennesker siden 2009 uvitende blitt et team av sjeldne mestere. Disse vennene og familiemedlemmene har kontinuerlig vist sin støtte til MdDS-samfunnet og deres forpliktelse til vårt oppdrag og mål. De har bevist at små donasjoner over tid er like effektive som alle store engangs donasjoner, og sammen har de samlet inn mer enn $ 6,000.

Takk for at du er Donor All-Stars.

Sandy Brignac ⭐ siden 2013
Gill Devereux ⭐ siden 2011
Amy Gray ⭐ siden 2009
William Hazen ⭐ siden 2014
Jade L. ⭐ siden 2014
Linda McManus ⭐ siden 2014
Mandy Small ⭐ siden 2010

Gjennom månedlige gjentatte donasjoner hjelper Donor All-Stars stiftelsen med å forbedre driften og oppsøke, og håndtere tilbakevendende utgifter som disse.

Velg gjentakende utgifter
✅ Kartleggingssted for sikker pasientdatainnsamling: $ 500 årlig
✅ Brosjyreutskrift og post: $ 1,200 årlig
✅ Foreningskontingenter, lisenser, profesjonelle og administrative avgifter: $ 3,500 årlig

Er du klar til å være en donor All-Star også?

Det oppdaterte nettstedet ble godt mottatt av medisinske fagpersoner, og nå kunne vi virkelig bruke hjelp til å dekke kostnadene for å oppdatere, skrive ut og levere nye brosjyrer til dem: $ 3,000. Vennligst planlegg en gjentatt donasjon i dag ved å bruke knappen på høyre side av denne siden.

Du kan gjøre en reell forskjell.

Stiftelsen takker en annen All-Star, George Alvarado, for frivillig arbeid for å håndtere brosjyreforespørsler. George er på aktiv tjeneste i Luftforsvaret, og etter mer enn et år med dedikasjon til MdDS-samfunnet, er det på tide å gi ham en pause fra frivillighetstjeneste. Hvis du er interessert i frivillighet til å sende ut brosjyrer, vær så snill kontakt oss! Vi gir deg brosjyrer og detaljer.

OPPDATERING: Takk for at du reagerte så entusiastisk på dugnad. Brosjyrebehovene våre er fylt. For andre frivillige muligheter, se vår Frivillig arbeid side.


Du kan også være interessert i: 5 grunner til å gi steiner månedlig!

COVID-19 OPPDATERING: Hvis du ønsker å stoppe den gjentagende donasjonen din, vil vi takke deg for din fortsatte støtte og hjelpe deg til gjengjeld. Slik avbryter du donasjonsabonnementet ditt ved hjelp av en datamaskin:

1. Logg inn på Paypal.com og klikk på det tannhjulformede ikonet øverst på siden.
2. Klikk på Betalinger.
3. Klikk på Administrer forhåndsgodkjente betalinger.
4. Velg selgerens navn eller e-postadresse.
5. Klikk på Avbryt.

Følg denne lenken for instruksjoner om Paypal-appen: Hvordan kansellerer jeg en faktureringsavtale, automatisk tilbakevendende betaling eller abonnement på PayPal?

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk
  1. Muriel McHardy

    Jeg skal prøve mitt første cruise etter 4 år med MdDS. Jeg drar i morgen i 7 dager langs kysten.

    1. Joy Hagstrøm

      Du er veldig modig, Muriel. Jeg har hatt MdDS i 6 år og har blitt fortalt av legene mine at de aldri skal gå på båt igjen fordi det kan gjøre MdDS-symptomene dine verre. Jeg ble ikke diagnostisert før i fjor, og så dro på to cruise til etter starten. Symptomene mine ble mye verre etter hvert cruise. Jeg ville at du skulle ha denne informasjonen i tilfelle du ikke har blitt informert om dette. Hvis du vet dette og fortsatt skal på cruise, ønsker jeg deg en fantastisk tur. Jeg savner opplevelsen av å gå på vannet utrolig mye.

Kommentarer er stengt.