Denne GivingTuesday på MdDS Foundation

KUNNGJØRING: 10.27.2017 - The Gates Foundation matcher donasjoner gitt til amerikanske ideelle organisasjoner ved bruk av Facebook på å gi tirsdag. Facebook fraskriver seg også avgifter for donasjoner den dagen, så planlegg en påminnelse om å gi tirsdag, 11, i kalenderen din for å donere gjennom innsamlingssiden vår på Facebook .

Denne GivingTuesday er vi fokusert på vårt mål å hjelpe pasienter med å få en rask og nøyaktig diagnose.

Vi lanserer en direkte e-postkampanje for å øke MdDS-bevissthet blant leger, spesielt de som er i de tidlige stadiene av karrieren og ser etter en bestemt retning å ta. Disse unge nevrologene, otologene, nevrotologen, audiologene, ØNH og deres akademiske professorer vil motta vår oppdaterte informasjonsbrosjyre og utdanningskort som er designet spesielt for dem.

For å nå målet vårt holder vi en innsamling gjennom 28. november 2017 - GivingTuesday. Hvis du er på Facebook, kan donasjonen din matches av Bill & Melinda Gates Foundation. Kampen starter klokka 8 og slutter klokka 5 EST, og donasjonene må være via Doner-knappen på vår Facebook-side eller noen av de individuelle innsamlinger satt opp av medlemmer av MdDS-samfunnet.

Ikke på Facebook? Donasjoner gjort ved sjekk eller ved å bruke den røde knappen øverst på siden vil fortsatt bidra til vårt oppdrag og hjelpe #beatMdDS.

På vegne av hele MdDS-fellesskapet, takk.

Hjelp #beatMdDS

Del hvordan du gir tilbake på #GivingTuesday ved å legge ut #UNselfie på sosiale medier.

[pfund-doner]

 • $ [pfund-gift-goal campaign_id = ”5639 ″]finansieringsmål
 • $ [pfund-gift-tally campaign_id = ”5639 ″]hevet
 • [pfund-giver-tally campaign_id = ”5639 ″]givers
 • [pfund-days-left campaign_id = ”5639 ″]dager igjen
 • [pfund-progress-bar campaign_id = ”5639 ″]...

Denne fremdriftslinjen viser hvor mye du har skaffet deg utenfor Facebook. Takk skal du ha!

[Pfund-rediger]

4 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Muriel McHardy

  Jeg tok et cruise langs kysten for å se om det var mulig å cruise igjen med vennene mine. NEI jeg er tilbake der jeg startet.

  1. MdDS Foundation

   Hvorvidt du skal cruise igjen eller ikke, er en av våre Spørsmål og svar (halvveis ned på Om-siden vår) og en veldig personlig avgjørelse. Vi håper at de forhøyede symptomene dine bare er forbigående, og at du snart kommer tilbake til baseline.

   1. Muriel McHardy

    Jeg har en fantastisk fysioterapeut og forstår virkelig problemet. Ser ut som det vil ta ytterligere to og tre måneder med terapi å komme tilbake til stedet jeg var på da jeg bestemte meg for å prøve å cruise igjen. Så mange av vennene mine driver med Atlanterhavet cruise og begge veier, og jeg ville virkelig være med på dem. Jeg håper bare jeg kan komme tilbake dit jeg var da jeg bestemte meg for å prøve det korte cruise.

    1. MdDS Foundation

     Muriel, det er flott å høre om din PT. Kan han eller hun bli funnet ved hjelp av vår Finn-A-Doctor verktøy? Ressurslisten er over helsepersonell som gir omsorg til MdDS-pasienter, inkludert PT-er. Hvis din ikke er på listen, kan de fylle ut vårt opt-in / out-skjema for å bli inkludert. De finner lenken på vår Finn-A-Doctor side. Takk skal du ha.

Kommentarer er stengt.