Hvordan gjorde vi denne givende tirsdag?

årsavslutning takkTakk for at du har fått ryggen og gjort en forskjell i år. GivingTuesday 2017 var MdDS Foundation den mest vellykkede en-dags innsamlingen noensinne med hjelp fra Facebook og Gates Foundation. På grunn av det ideelle engasjementet og entusiasmen fra ideelle organisasjoner, ble kampgrensen for $ 2 millioner nådd tidlig, og totalt 45 millioner dollar ble samlet inn på Facebook for mange verdige årsaker.

Fjorten av våre MdDS-krigere opprettet individuelle innsamlingssider sammen med stiftelsens fellesside og samlet inn $ 7,083 i avgiftsfrie donasjoner den 28. november. Stiftelsen vil motta $ 525 i matchende midler for en dags total på $ 7,608. Disse innsamlingsaksjonene bidro til å gi inn donasjoner med sjekk og PayPal også, med en rekordstor sum på $ 15,000 XNUMX pluss i donasjoner for november. Med donasjoner som fremdeles kommer inn, Facebook vil frafalle gebyrer gjennom årsskiftet og disse tallene vil øke enda mer.

Etter hvert som 2017 avsluttes, ønsker vi å vise vår takknemlighet for våre supportere om de er MdDS Warriors, eller deres venner og familie. Siden stiftelsen er en ideell ideell organisasjon med 96% av donasjonene som går direkte til forsknings- og bevissthetsarbeid, utgjør din støtte en stor forskjell for de som lider med MdDS.

Oppriktig takk,
Terri Gibson, kasserer

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. Christine St Jean

    Takk for alt du gjør for oss som har mdds. Bare det å ha noen som innser hva vi går gjennom gir oss håp.

Kommentarer er stengt.