Vær klar til å øke MdDS-bevisstheten på Sjelden sykdomsdag

mdds zazzle butikk

For å hjelpe deg, satte vi opp en butikk på Zazzle. Fra tees til krus er det mange varer for å øke bevisstheten om MdDS - og du kan tilpasse dem alle!

Hensikten med butikken er å øke bevisstheten og hjelpe mennesker som kjemper mot Mal de Débarquement-syndromet, og de som ikke har noen anelse om sykdommen deres. Gjennom økt bevissthet håper vi å øke drivstoff forskning, for å skaffe ekstra midler, og til slutt finne kuren for MdDS.

Selv om vi virkelig liker MdDS Warrior-varene for Rare Disease Day, blir det stadig lagt til nye produkter for å øke bevisstheten gjennom året. Handle ofte!

Hvis du ikke ser varen du vil ha med bildet du ønsker, bruker du bare lenken “Kontakt butikkeier” på butikkens hjemmeside og be om et produkt. Våre frivillige vil gjerne prøve å lage det, uten kjøpsplikt.

Pass på å sjekke zazzle.com/coupons for salgsfremmende rabatter på opptil 60% avslag. En liten del av hvert salg vil fremdeles bli sendt til MdDS Foundation som en gave på dine vegne.

Når du har mottatt varene dine, kan du øke bevisstheten ved å ta et bilde og dele på sosiale medier. Noen få gode hashtags er #MdDSwarrior, #MdDSWarriors og #beatMdDS. Og ikke glem å merke oss! Du finner oss på Instagram og Twitter som @mddsfoundation, og videre Facebook som @ mddsfoundation.org.

Hvor sjelden er Mal de Debarquement-syndrom?

Enhver sykdom, forstyrrelse, sykdom eller tilstand som berører færre enn 200,000 XNUMX mennesker i USA regnes som sjelden av National Institutes of Health (NIH), US Food and Drug Administration (FDA) og den nasjonale organisasjonen for sjeldne lidelser (NORD). Det er i dag cirka 7,000 sjeldne sykdommer oppført av NIH.

Den sanne forekomsten av MdDS er ukjent, men fra og med oktober 2018 er vårt støttegruppemedlemskap drøyt 3,000. Mange syke er udiagnostiserte eller har blitt feildiagnostisert. Våre misjon er å endre det og bedre forstå den sanne naturen til Mal de Débarquement-syndromet.

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Michael F. Shaughnessy

  Gi meg beskjed hvis du har en pressemelding som jeg kan legge ut på http://www.educationViews.org

  Og hvis det er noen der som er villige til å gjøre et e-postintervju om dette.

  Michael F. Shaughnessy

  1. MdDS Foundation

   Mr. Shaughnessy, vi har ikke en pressemelding for øyeblikket, men har en frivillig som skriver dem. I mellomtiden har vi sendt deg en e-post slik at du kan sende oss spørsmålene dine. Takk skal du ha.

Kommentarer er stengt.