Tilbyder av leverandører: Nye komitéadvokater for MdDS-pasienter

MdDS-stiftelsen er glade for å introdusere deg for vår Provider Outreach Committee, med-leder av Marilyn Williams og Suzanne Marsh. Komiteen jobber for å bevisstgjøre MdDS blant helsepersonell og for å gi deg den beste profesjonelle katalogen.

Marilyn Williams er en MdDS-kriger. Hun undersøker og oppdaterer flittig informasjon om helsepersonell hvis navn har blitt sendt inn som medisinsk fagpersonell som har diagnostisert og / eller behandlet MdDS-pasienter. Innleggene dateres tilbake til 2003, da stiftelsens første støttegruppe ble opprettet. Informasjonen vi mottar vedlikeholdes i en omfattende database som brukes til en rekke formål, først og fremst for å lage Finn-en-Doctor Profesjonell katalog. Den brukes også til oppsøkende innsats, sist en direktemailkampanje til en valgt liste over medisinsk fagpersoner ved topp læresteder.

Det er avgjørende at vi identifiserer nye medisinske fagpersoner som kan gjenkjenne funksjonene i MdDS og ideelt sett er villige til å delta i forskningsinnsats.

I tillegg til å sikre nøyaktigheten av kataloginformasjon, forsker Marilyn forskning for å identifisere medisinsk fagpersonell som kanskje ikke er kjent med MdDS, men burde være det. Disse fagfolkene er ikke begrenset til praktiserende klinikere. Provider Outreach Committee når ut til leder som inkluderer professorer ved læresteder, instituttledere og forskere i vestibular- og balanseforstyrrelser. Komiteen gir disse fagfolk utdannelsesmateriell som vår brosjyre (designet for å gi til nylig diagnostiserte pasienter) og a hurtigreferansekort på MdDS. Det informative kortet gir medisinsk fagpersonell diagnosekriteriene for MdDS for å gjøre dem i stand til raskt å stille en diagnose.

Suzanne Marsh gir en bakgrunn av kjennskap til medisinsk industri til leverandørkomiteen. På bare noen få måneder har hun personlig ringt over 130 helsepersonell - til og med i Australia, Storbritannia og Italia - og sendt ut materialet vårt for å informere dem om MdDS og Foundation. Hun er mor til en MdDS-kriger og er den typen frivillig vi alle skal strebe etter å være.

MdDS Outreach Impact

Gjennom oppsøking er 24 stater og 7 land utenfor USA nå representert i Professional Directory. Vil du hjelpe oss med å få alle 50 stater og flere land inn i katalogen? Vi ser etter leger som du personlig anbefaler, for å hjelpe flere MdDS-pasienter med å få den medisinske støtten de fortjener. Vi står også overfor en utfordring fra leger med interesse for at MdDS går inn i pensjon. Vi trenger din hjelp til å identifisere medisinsk fagpersonell som enten er interessert eller som kan påvirke neste generasjon helsepersonell til å ha interesse for MdDS. Takk for at du sendte kontaktinformasjonen din til provideroutreach@mddsfoundation.org.

suzanne myr

Velkommen ombord

I august ble Suzanne vår nyeste styremedlem. Suzanne har jobbet i en rekke kliniske, administrative og markedsføringsmedisinske omgivelser. Det eneste styremedlemmet som ikke er en MdDS-lidende, vil hun fortsette å fokusere på leverandøroppsøking mens hun bistår styret i en rekke prosjekter.

VISSTE DU?  Vi har styremedlemmer i alle fire tidssoner i USA. Fra øst til vestkysten er vi der du er.

4 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Maureen OConnell

  Mannen min fikk et slag i bakhodet for 18 år siden. Han opplever mange av symptomene du beskriver med MdDS. En tid var han god, men i det siste ser det ut til at balansen, bobblingen og overkroppen beveger seg ufrivillig. Vi har flydd cirka 4 ganger i år. Jeg lurer på om han kunne ha MdDS som blir oversett på grunn av hodeskaden. Hvordan finne ut om dette kan være. Dette har totalhandicappet hans livsstil. Jeg ber om at du kan tilby noen svar.

  1. MdDS Foundation

   Stiftelsen diagnostiserer eller tilbyr ikke medisinsk råd. Nettstedet vårt inneholder en liste over helsepersonell som kan tilby svar. https://mddsfoundation.org/find-a-doctor/ Din mann kan også bli med i en av våre online støttegrupper for å lære av andre, noen av dem kan ha delte erfaringer og kan tilby verdifulle råd. https://mddsfoundation.org/support/

   1. Helen Stringer

    Jeg dro til et to dager langt cruise og den første natten vannet rufsete, og nå har jeg vært tilbake 2 dager, og jeg føler meg lett ledet. Tror du at jeg trenger å bli sjekket ut, eller vil det forsvinne.

    1. MdDS Foundation

     Helen,
     Stiftelsen diagnostiserer eller tilbyr ikke medisinsk råd. Det er ikke unormalt å føle at du fremdeles er på båten i fem dager. Vi håper symptomene dine avtar raskt, men hvis de vedvarer og du mistenker at du har Mal de Débarquement-syndrom, må du konsultere en lege for å utvikle en handlingsplan. En kort liste over helsepersonell som kan være kjent med MdDS er tilgjengelig gjennom vår Finn en lege verktøyet.

Kommentarer er stengt.