Gjør kampene 🙌 kunngjør to matchende utfordringer!

Giving Season 2018 lanseres 27. november med to matchende utfordringer.

Gi på å gi tirsdag 27. nov

Utfordring #1: $ 7 millioner kamp på Facebook

Fra kl 5:8 EST gaver til ideelle organisasjoner på Facebook, som MdDS Foundation, vil bli matchet til 7 millioner dollar i Facebook-matchende midler er spredt. Bare doner gjennom vår spesielle Matchende utfordringsinnsamlingsside eller hvilken som helst donasjonsknapp på vår Side. Med over 1 million ideelle organisasjoner på Facebook som kjemper om midlene, ble fjorårets GivingTuesday-kamp møtt på under 30 minutter. Legg til denne hendelsen i kalenderen din og sett en advarsel.

Dine personlige innsamlingsaksjoner blir også matchet! I november i fjor samlet inn personlig innsamling og matching rekordhøyt 15,000 dollar. Kom igjen, Warriors, la oss slå en rekord denne år! Bare følg denne lenken for å konfigurere innsamlingen din i dag: fb.com/fund/mddsfoundation.org/

Utfordring #2: $ 10,000-kamp

Denne er ikke begrenset til Facebook, og den går gjennom årsskiftet! En sjenerøs MdDS Foundation-supporter matcher donasjoner uansett hvordan de blir laget. Fortell venner og familie at de kan støtte deg ved å donere på deres favoritt måte - til din personlig innsamlingmddsfoundation.org/donateeller sjekk - og hjelpe oss med å lage 10,000 dollar matchende utfordring.

Til dere som samles på torsdag, håper vi dere har en fantastisk Thanksgiving omgitt av venner og familie. Hvis du handler avtaler på Black Friday og Cyber ​​Monday, håper vi at du holder deg utenfor banen og har et stressreduserende tips til deg: Begynn med et smil. Når du handler gjennom Amazons veldedighetsportal, smile.amazon.com, de gir donasjoner til stiftelsen. Vi håper du vil sette av litt penger du sparer til matchende utfordringer. Takk for at du støtter MdDS-forsknings- og bevissthetsinnsats, og hjelper MdDS-krigere med å få livet tilbake.

21. NOV - Dette bare i: EN TREDJE KAMP

Denne givende tirsdag tilbyr PayPal en kamp på 100% på donasjoner mottatt gjennom feriekampanjen (opptil $ 500,000 1 totalt matchende midler), etterfulgt av en donasjonskamp på XNUMX% til slutten av året. Gi gjennom PayPal-appen eller gjennom veldedighetens unike lenke: paypal.com/us/fundraiser/charity/23117 Denne starter klokken 5 PT den 01/11.

MERKNAD: Alle donasjoner som er gjort via Facebook og PayPal Giving Fund er gebyrfrie. 😊