Shine a Light on MdDS

Shine a Light on MdDS banner

Samme år det Dr. Yoon-Hee Cha begynte MdDS-studier finansiert av National Institutes of Health (NIH), 2010, kunngjorde MdDS Foundation juni som MdDS Awareness Month. Temaet for 2019 er Shine a Light on MdDS.

Vi har ikke hatt et tema for hver bevissthetskampanje, men vi har alltid hatt et tydelig oppdrag og mål. Å øke bevisstheten om MdDS blant både allmennheten og medisinsk fagpersonell. Med økt bevissthet kommer økt forskningsinteresse og økt finansiering for å støtte forskningen. Vår misjon om å minske lidelsene til MdDS-krigere, inkludert de som er udiagnostiserte eller feildiagnostisert, forblir standhaftige.

Fremme forskning

Siden 2010 har mer enn 50 forskningsartikler blitt publisert i fagfellevurderte tidsskrifter, og trenden øker. Nylig nådde en uavhengig gruppe fysioterapeuter frem til MdDS Foundation med et uformelt forslag. Vi veileder dem gjennom forskningsbevilgningsprosessen, sikrer et institusjonelt evalueringsråd (IRB) og hjelper dem med eksperimentell design. Korrekt utførte kliniske studier sikrer pasientsikkerhet, og kan produsere data som er nyttige for det større samfunnet for klinisk praksis når de deles gjennom publikasjoner og / eller presentasjoner på konferanser.

På det nylige årsmøtet til American Academy of Neurology (AAN), samarbeidet Dr. Cha for eksempel med andre kjente leger i en utdanningssamling for medisinsk fagpersonell om kronisk svimmelhet, inkludert MdDS og PPPD. Detaljer om den ukelange konferansen finner du våren 2019 nyhetsbrev.

Med vår utrulige bevissthets- og utdannelsesinnsats, finner folk lykkelig vår online støttegrupper. Facebook-gruppen vår, MdDS Friends, har vokst med 150 i løpet av de siste 60 dagene, og denne trenden øker også. Mange nye medlemmer ber om MdDS behandling, eller de søker MdDS-spesialister. Vi fortsetter å legge til leverandørnavn i Find-a-Doctor Professional Directory, men utenom forskningen er det ingen spesialister innen helseomsorg som har primært fokus på MdDS. Dette kommer ikke til å endre seg uten din hjelp.

Vi ber om at du gir ut brosjyrer og hurtigreferansekort på MdDS, gratis på forespørsel til brochures@mddsfoundation.org. Gi en av dem av primærpleier og enhver spesialist du har sett. Send en til hver ØNH, nevrolog og otolaryngolog i byen for å få en virkelig innvirkning. Husk at med hver lege som er utdannet til å gjenkjenne og diagnostisere MdDS, kan en annen MdDS-kriger begynne å få livet tilbake. Spesielt hvis du ber om levering til en adresse utenfor USA, kan du sende din forespørsel i dag slik at frivillige kan få materialene til deg, for å dele dem i løpet av juni-bevissthetsmåneden.

Takk for at du hjalp til Shine a Light on MdDS.


Honor & In Memoriam Donations

Hyllestegave er en meningsfull måte å hedre en spesiell person eller livsbegivenhet og også støtte de med MdDS. Disse gavene har en varig innvirkning på andres liv, akkurat som honoree har gjort. MdDS Foundation takker følgende for deres gave til ære for en spesiell person eller til minne om en kjær.

Linda S Adler - til ære for Rowyn Capers 'bursdag
Carol Cox - til ære for Tyler og Ale McNeil
Kyle & Debbie Gibson - til ære for Terri Gibson
Sarah Gilbert
- til minne om David Morley
Suzanne Marsh - til minne om Andre Dimitriadis
Penguin Real Estate Investors LP
- til ære for Tyler McNeil
Alanna Silver - til ære for Deborah Fine bursdag
Springbank Foundation
- til ære for Tyler McNeil
Carol Weir - til ære for Deborah Fine
Karel Young - på vegne av den nydelige Deborah Fine, HBD 😊

Å hedre noen spesielle i livet ditt, er det enkelt å lage en donasjon i deres navn. Bare bruk Pay Pal og skriv dedikasjonen din i feltet "Skriv et notat", eller send en hyllest med et skjema for minne- eller hedersdonasjon (utskrivbar PDF) til:

MdDS Foundation
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondell Drive
Audubon, PA 19403

Ditt engasjement vil bli anerkjent i vårt neste nyhetsbrev og anerkjennelsespost.

Ring for frivillige

Vi søker frivillige til å samarbeide med oss ​​for å forbedre Find a Doctor-verktøyet. Kravene er som følger:
må være villig til å ringe
• må være komfortabel med et regnearksprogram som Excel
• må være en selvstarter, i stand til å fullføre oppgaver uavhengig (veiledning vil bli gitt) og på rettidig basis.

Kontakt oss hvis du er interessert i å hjelpe MdDS-syke med å få livet tilbake.