En dag håper jeg å komme tilbake fra havet.

Diane M
Diane sitt budskap: Å være i kontakt med andre kan hjelpe deg.

Jeg heter Diane Morley. I 2012 dro mannen min og jeg på 8-dagers cruise for å se fiordene. Vi trodde vi skulle gjøre et kort cruise for å se om vi likte det før vi gjorde et stort. Vi hadde en fantastisk tid, men den andre dagen ombord hadde vi storm. Bordene hadde festet film på seg for å stoppe at drinker falt av. Vi la oss, og det var som å være i en vaskemaskin. Dagen etter var det bra, og vi avsluttet turen. Da jeg gikk av i Dover hadde jeg det bra. Senere den dagen følte jeg meg ikke ok. Jeg trodde jeg hadde svimmelhet. Følelsen av å være på et skip var der hele tiden.

Gikk til fastlegen min, som sendte meg til ENT. Jeg ble fortalt at jeg hadde ppbv [sic] som forårsaker denne følelsen. Jeg fikk en Epley-manøver for å sette krystallene tilbake i øret mitt [sic]. Det fungerte aldri; Jeg hadde flere Epley-manøvrer. De fikk meg til å føle meg verre. Da var jeg heldig å se en konsulent som visste om MdDS; Jeg fikk diagnosen. Jeg dro til et sykehus i London for å søke behandling, men ingenting har fungert.

Mannen min har funnet det veldig vanskelig å hjelpe meg. Han har slitt med å forstå akkurat hva som skjer. Vi hadde dårlige tider og tårer, men med mindre du har dette, er det vanskelig å forstå hvordan det er. Etter å ha sett på nettet, fant jeg MdDS-støttesiden og søkte om å bli med. Derfra fikk jeg så mye hjelp.

Livet har endret seg så mye, ingen ettergivelse. Har aldri vært tilbake på et skip. Kan ikke gå i svømmebasseng eller aldri vann. Å ta et bad er et mareritt. Kan ikke gå på svingene med barnebarna mine da den myke matten rundt dem gjør meg syk. Har problemer med å bruke sko som ikke har harde såler; kan ikke bruke dem med polstring. Støy og lys påvirker meg også. For noen uker siden hadde jeg ørebetennelse og har endt opp med tinnitus. Hele verden min så ut til å være slutt. Ingen balanse nå ingen stillhet. Igjen, MdDS Friends online hjalp meg. De har gitt meg håp om at jeg en dag kommer hjem fra sjøen og blir meg igjen. Å være i kontakt med andre kan hjelpe deg også. Her finner du MdDS-venner: www.facebook.com/groups/MdDSfriends

~ Diane Morley


Vil du også dele historien din? Send den til oss!

Juni er MdDS Awareness Month, og nå er det perfekte tidspunktet å dele din opplevelser og fortelle din historie. Vi har satt sammen noen retningslinjer designet for å hjelpe deg med å skrive det og bli valgt for publisering her: mddsfoundation.org/stories/#submit-your-mdds-story.

Takk for at du hjalp til Shine a Light on MdDS


Du kan også være interessert i Kvinne får sjøsyke syndrom etter cruise.

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. Linda Birge

    Hei Diane, jeg er Linda Birge. Jeg fikk diagnosen MdDS i 2012 etter et cruise i Alaska. Jeg har vært i Drs fra Dallas, TX til Lubbock, TX, og i juni 2018 dro jeg til NYC til Icahn School of Medicine på Mount Sinai. Jeg så dr. Mingjia Dia og dr. Sergei Yakushin. Jeg hadde 5 behandlinger, men jeg svarte ikke på terapien de hadde utviklet for MdDS. Har aldri vært i remisjon. Tok ikke medisiner mot symptomene mine. Håper sikkert en dag å stoppe bevegelsen med å gynge, bobbe og svinge.

Kommentarer er stengt.