Life Rocks med rockelys

Hei, jeg er Kate og velkommen til historien min om hvordan utviklingen av MdDS etter en forferdelig flytur ble til en ny stearinlysvirksomhet som heter Rocking Candles.

 

Kate of Rocking Candles historie.
Salget av hvert av lysene mine, over 700 så langt, øker bevisstheten om MdDS og 10% av inntektene fra rockingcandles.com vil gå MdDS Foundation. ~ Kate

Jeg var en morsom, energisk 30-åring som gikk av en turbulent flytur og livet mitt forandret seg for alltid. Verden min begynte å gynge, veggene og bakken beveget seg, og jeg følte at jeg var full på en båt. Jeg trodde jeg skulle bli gal. Jeg kunne ikke engang komme meg ut av sengen, se på en skjerm eller gå uten å holde på veggene ... spiraltrappen min, bare glem den!

Diagnosen var vanskelig, men heldigvis etter flere forskjellige behandlingsforsøk sendte ØNH meg til UPenn hvor jeg fikk diagnosen MdDS. Jeg har vært hos flere leger og terapier, Mt. Sinai for en studie, men svaret forblir det samme. Det finnes ingen kur. På dette tidspunktet mistet jeg litt. Jeg kunne ikke jobbe, kunne ikke kjøre, jeg kunne ikke gjøre mange ting jeg var vant til, og jeg manglet en følelse av hensikt.

Raskt fremover i 3 år bestemte jeg meg for at det var på tide å gå videre. Med lite MdDS-forskning og enda mindre vanlig kunnskap, ville jeg bare hjelpe på en eller annen måte. Da karantene traff, begynte kjæresten min å jobbe hjemmefra, og jeg bestemte meg for at jeg ønsket et prosjekt å jobbe med for å holde ham selskap. Etter å ha innsett at jeg brenner stearinlys hver dag for beroligende fordeler, og - la oss være ærlige, bare fordi jeg elsker dem - tenkte jeg å prøve å lære å lage noen få. Når jeg begynte å lage dem, innså jeg at jeg kunne lage dem for venner og familie for å bringe bevissthet til MdDS. Jeg startet med et stearinlys for å innlemme "rock" i tittelen, og deretter fortsatte navnene og duftene å flyte. “Rockin around the tree,” (Fraser gran) “Solid as a Rock,” (kanelbolle) “Rocks no Salt” (margarita) er bare noen få!

10% av inntektene går til MdDS Foundation

Jeg lager hvert lys hjemme i New Jersey og har sendt til 15 stater totalt, så langt unna som Alaska, så langt. Siden mai har jeg solgt over 700 lys! En del av hvert salg blir donert til MdDS Foundation med håp om fortsatt forskning på å finne en kur, og enda viktigere, det bringer bevissthet til en usynlig funksjonshemming som så få mennesker vet om.

En av mine største gleder har vært å ha fyr MdDS krigere bestille lys og dele historiene sine med vennene sine på sosiale medier. En kriger kom til og med med en spesiell forespørsel om et uparfumert lys på grunn av hennes følsomhet for å lukte med MdDS, og dermed ble "Classic Rock" lagt til i samlingen.

Jeg tar mange pauser, og kundene mine forstår at jeg bare har det som er på lager, fordi jeg bare kan lage dem på mine såkalte "bedre dager". Det motiverer meg til og med å komme meg ut på den nye trehjulssykkelen for å levere ordrene mine til postkontoret.

Å gi tilbake og forklare andre hvordan hverdagen er for MdDS-krigere, gir meg en hensikt igjen. Så tøft som livet er med MdDS, klipper det fremdeles! Vi kan bare fortsette å håpe at vi en dag kommer av båten. Besøk meg på www.rockingcandles.com for å hjelpe tilbake!

MdDS Foundation er takknemlig for Kates generøsitet og støtte til MdDS-samfunnet. Hjelp henne på Small Business lørdag 28. november 2020 og hver dag. Husk at 10% av inntektene fra rockingcandles.com vil gå MdDS Foundation.

6 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Kitty

  Shellie har rett, veien å lage limonade av sitroner. 🍋🍋🍋 Lykke til for deg og gyngestearinlys!

 2. Hubert Chang

  Dette er en veldig inspirerende historie. Kudos til deg for å gjøre noe du elsker til noe andre kan ha glede av og for en god sak. Elsker navnet på lysene også!

 3. MdDS Foundation

  LESERE: Enten du kjøper lys fra Rocking Candles eller donerer direkte til MdDS Foundation, hjelper du med å møte 7,500 dollar matchende utfordring levert av en sjenerøs anonym giver. Hver dollar hjelper til med å videreføre MdDS-forskning! Donasjoner er LETT og gebyrfrie via Facebook https://www.facebook.com/donate/761607224425396/ og kan til og med bli matchet av Facebook på Giving Tuesday 1. desember. Takk for støtten!

 4. Carol

  Utrolig historie, glad for at du har gjort folk oppmerksomme og at du er i stand til å bidra i ditt eget tempo for å lage disse fantastiske lysene og for folk som er akkurat som deg, de trenger ikke å føle at de er alene! Gud velsigne deg

 5. Gina

  Så stolt av Kate og rockeselskapet hennes !! Fortsett det gode arbeidet, og la oss få en kur for henne og alle andre som lider av MdDS 👊🏻

 6. Shellie Antey-Thompson

  Veien å gå Kate! Jeg har hatt MDDS siden 2013. Men jeg er en av de "heldige" hvor det kommer og går for meg. Vet aldri hva som kommer til å utløse det - Heiser, tredemøller, flyturer, fornøyelsesparker - velg en! Bra for deg å lage limonade av sitroner! Rock on! Men forhåpentligvis mindre av det!

Kommentarer er stengt.