Frivillig søkelys: Den vennlige portvakten din, Brandy

Tidligere denne måneden gikk Brandy til sine lokale nyheter i håp om å finne andre i Canada som lider av den samme konstante bevegelsen hun har, føler at du er full og går i et funhouse. Hun ønsket at de skulle få vite om MdDS Friends, vår støttegruppe der hun hjelper som administrator. I rollen som gruppeadministrator ser Brandy et glimt av historien for hver person som ønsker å være en del av støttegruppen. La oss utforske historien hennes og hva frivillighet betyr for henne.

Spørsmål og svar med Brandy de Blois

Spørsmål: Hvordan følte du deg da du først oppdaget oss?
A: Jeg følte at jeg fant en familie. Jeg følte at jeg fant folk som forsto meg.

Spørsmål: Hva motiverte deg til å jobbe med organisasjonen vår?
A: Hjelpe folk. Når jeg ser et varsel dukker opp at noen ber om å bli med i støttegruppe, Jeg legger til side hva jeg gjør og slipper dem inn. Jeg vet hvordan det var å føle meg alene hele tiden og ikke ha noen som forstår. Noen er bare tapt. Og noen er redde. Jeg forstår alt dette og vil ikke at noen må gå et minutt lenger enn nødvendig før jeg finner det jeg fant i gruppen.

Spørsmål: Hva er den største personlige fordelen du får som frivillig i organisasjonen vår? Hva med den vanskeligste delen?
Svar: Hvis jeg har fått noen til å føle seg hørt og ønsket velkommen i gruppen, gjør det meg personlig glad. Alle de frivillige gjør en så fantastisk, fantastisk jobb. De jobber alle så utrolig hardt bak kulissene. Jeg føler at jeg ikke gjør så mye. Jeg er bare den vennlige portvakten. Lol. Noen ganger kan jeg føle håpløsheten som noen har. Jeg kan føle frykten de har. Det har vært vanskelig på den måten, fordi jeg vil hjelpe alle. Jeg vil være den skulderen for alle. Men det er bare ikke mulig. Støttegruppen er skulderen for alle. Det er en haug med forskjellige skuldre.

Spørsmål: Hva er den mest minneverdige oppnåelsen av din frivillige opplevelse?
A: Gosh, sannsynligvis er det den siste tingen. Det er deling Min historie med media og spre bevissthet. Det er det mest proaktive jeg har gjort så langt, sannsynligvis fordi det nådde et mye større publikum enn jeg forventet. Å dele historien min med media tok meg ut av komfortsonen min. Jeg skalv mens jeg ble intervjuet. Men jeg er så veldig glad jeg gjorde det, fordi jeg vet 100% at det spredte enormt mye bevissthet. Jeg nådde folk som aldri hadde hørt om Mal de Debarquement. Noen av dem ble helt feildiagnostisert. Noen av dem hadde ikke vært hos lege, men følte bare alle symptomene jeg beskrev, og hadde det øyeblikket: "Åh, herregud, kan dette være det jeg har?" Og fordi historien ble delt på så mange plattformer, har jeg fått meldinger fra folk fra forskjellige land som takker meg for å dele historien min. Det føles ganske fantastisk.

Spørsmål: Hva har du lært?
Svar: Jeg har lært å jobbe sammen som et team med andre frivillige. Det har vært fantastisk. Jeg ser enormt opp til de andre frivillige. Jeg ser arbeidet de gjør og hvor utakknemlig det er, men de fortsetter å gjøre det. Og det jeg har lært fra støttegruppen, er at alle har forskjellige utfordringer de møter. Ulike nivåer av utfordringer som de møter hver dag.

Spørsmål: Hva er det viktigste arbeidet denne organisasjonen gjør etter din mening?
A: Spre bevissthet. Det er nøkkelen. Det er det som vil få denne sykdommen til å bli lagt merke til og potensielt hjelpe flere mennesker hvis de har blitt feildiagnostisert.

Spørsmål: Hva håper du organisasjonen vil oppnå i nær fremtid? På lang sikt?
A: Anerkjennelse. Gyldighet. Og på lang sikt er det ganske enkelt egentlig: en kur.

Spørsmål: Hvilken innvirkning vil du ha?
Svar: Jeg vil at andre skal se det, hei, hvis den utrolig sjenerte personen kan sette seg der ute og dele historien sin med alle, så kan jeg også.

Jeg vil gjerne inspirere alle til å gjøre det samme. Kontakt lokale medier. Aviser, radio, tv og få historien din der ute. Spre bevissthet i samfunnet ditt og se hvor langt det kan komme, fordi du vil bli overrasket.

Spørsmål: Hvilke andre organisasjoner eller årsaker støtter du? Hva gjør denne frivillige til en meningsfull bruk av tiden din?
A: Jeg har vært frivillig i mitt lokale humane samfunn i så mange år. Jeg brenner for dyr. Jeg føler at frivillighet hvor som helst er en god bruk av tid for alle. Hvis du kan fullføre frivilligheten et sted og vite at du har påvirket livet til noen, eller i tilfelle du melder deg på et dyrehjem, har påvirket et dyrs liv, så får det deg bare til å føle deg bra. Jeg vet personlig at det får meg til å føle meg veldig bra.

Spørsmål: Spiller noen i livet ditt en rolle i å støtte ditt engasjement?
A: Ved å gi inspirasjon? Min eldste sønn designet en gang MdDS-logoer. Det var så søtt av ham. Min yngste sønn gir personlig inspirasjon og oppmuntring. Mannen min er også der for meg, og når det gjelder å dele historien min med publikum, oppfordret han meg til å gå for det. Han forteller meg hver dag at han er stolt av meg.

Spørsmål: Har du en melding å dele?
A: Det er enkelt: vær proaktiv. Gjør noe. Gjør hva som helst. Få ordet der ute. Bestill noen brosjyrer og del dem ut til legene dine, ha en skjorte laget med MdDS på den og nettstedet på baksiden. Jeg har en, og det gjør foreldrene mine også. Ha et hagesalg og snakk om MdDS til folk og doner inntektene osv. Det er så mye som kan gjøres hvis vi alle jobber sammen for å oppnå et felles mål, som til slutt er å finne en kur.

Vennligst bli med oss ​​og takke Brandy for å være en så god frivillig. Legg igjen kommentaren nedenfor.

MdDS Foundation leter for øyeblikket etter hjelp til å sende brosjyrer, moderere sammen med Brandy, og løpe vår Zazzle-butikk. Hvis du kan bidra til vår suksess, vær så snill kontakt oss!

 

9 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Terry Choyce

  Jeg er glad for å hjelpe Brandy med å ønske folk velkommen til gruppen. Etter å ha bodd med MdDS i 15 år tror jeg at jeg kan være til tjeneste for noen! Gyngingen har minket sterkt for meg de siste årene, så jeg kan tilby folk håp. Jeg bor også i Canada. Jeg administrerer 6 FB -grupper, så jeg er vant til å gjøre ting på nettet.

  1. MdDS Foundation

   Det er flott å lære at rockingen din er redusert, Terry, og alltid velkommen med håpstilbud. Vi holder kontakten!

  2. Suzanne Haibeck

   Hvor i Canada bor du?
   Har du funnet noen leger som forstår MDD?
   Jeg bor i Vancouver og har ikke funnet en lege som vet om denne tilstanden.
   Takk
   Saksøke

   1. MdDS Foundation

    Vi følger våre strengt Personvernserklæring. MdDS Venner, vår støttegruppe på Facebook, er en fantastisk ressurs med både erfarne og nydiagnostiserte pasienter, mange i Canada. Som medlem kan du kanskje få en anbefaling til en helsepersonell i nærheten av deg.

 2. Katrina Helen Hider

  Tusen takk for at du delte historien din. Jeg husker lettelsen jeg følte da jeg ble med i Mdds-gruppen for over 5 år siden, slik jeg følte meg på bunnen. Jeg leser stort sett bare innleggene nå og prøver å legge til en nyttig kommentar hvis jeg føler at jeg har noe positivt å legge til. Håper virkelig at mer bevissthet hjelper til med å bidra til en kur, ettersom jeg fortsatt lider sterkt av MDD og sikkert har lagt merke til en økning i mediedekningen siden jeg ble med, og har prøvd å dele så mye som mulig og utdanne venner og familie om Mdds.

 3. Cheryl Bruns

  Takk Brandy for at du spredte ordet på MdDS!

 4. Darien Harrison

  Tusen takk Brandy.

 5. Suzanne M Haibeck

  Jeg berømmer deg for ditt arbeid med å spre ordet. Det er så mange leger som ikke er klar over MDDS, og så mange lider uten diagnose. Jeg forteller alle jeg kommer i kontakt med om MDDS og ber en dag at det vil bli en kur!

 6. Judith Milton

  Utrolig, arbeidet du har gjort! Takk skal du ha!!

Kommentarer er stengt.