Studiestipend for klinisk forskning

    

1. juni 2022 – I samarbeid med American Academy of Neurology (AAN), MdDS Foundation og American Brain Foundation (ABF) finansierer et klinisk forskningsopplæringsstipend med fokus på MdDS. Prisen har som mål å anerkjenne viktigheten av god klinisk forskning og å oppmuntre tidlige karriereetterforskere i kliniske studier i Mal de Débarquement syndrom og sentrale vestibulære nevrologiske lidelser. Søknaden om forskningsprogramstipendet er åpen og tilgjengelig på AAN-nettstedet.

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk
  1. Polly Moyer

    Dette er fantastiske nyheter – takk for at du ga oss beskjed 🙂 URL-lenken fungerer ikke for meg, dessverre. Vær så snill, kan du gi meg/oss beskjed om det er en annen slik at jeg kan hjelpe til med å spre nyheten 🙂

    1. MdDS Foundation

      Du er velkommen, Polly. Linken er testet og fungerer, men her er en annen du kan bruke. Takk for at du hjelper til med å spre nyheten. https://bit.ly/mddscrts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.