Studiestipend for klinisk forskning

    

1. juni 2022 – I samarbeid med American Academy of Neurology (AAN), MdDS Foundation og American Brain Foundation (ABF) finansierer et klinisk forskningsopplæringsstipend med fokus på MdDS. Prisen har som mål å anerkjenne viktigheten av god klinisk forskning og å oppmuntre tidlige karriereetterforskere i kliniske studier i Mal de Débarquement syndrom og sentrale vestibulære nevrologiske lidelser. Søknaden om forskningsprogramstipendet er åpen og tilgjengelig på AAN-nettstedet.

4 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. LeClaire Leno

  Jeg ble diagnostisert med MdDS i 2017. Jeg bor i Houston, TX. Vil gjerne finne støttegrupper!

  1. Valerie Almaraz

   Hei, LeClaire! Jeg ble diagnostisert med MdDS i 2020. Jeg er i Los Angeles-området. Facebook har en fantastisk gruppe du kan bli med i hvor du kan motta støtte, informasjon og oppmuntring fra andre som lider av denne forferdelige tilstanden. Gruppens navn er Mal de Debarquement Syndrome-MdDS Venner. Alle er snille og forståelsesfulle og det har hjulpet meg gjennom noen engstelige tider med å håndtere symptomene. Lykke til!

 2. Polly Moyer

  Dette er fantastiske nyheter – takk for at du ga oss beskjed 🙂 URL-lenken fungerer ikke for meg, dessverre. Vær så snill, kan du gi meg/oss beskjed om det er en annen slik at jeg kan hjelpe til med å spre nyheten 🙂

  1. MdDS Foundation

   Du er velkommen, Polly. Linken er testet og fungerer, men her er en annen du kan bruke. Takk for at du hjelper til med å spre nyheten. https://bit.ly/mddscrts

Kommentarer er stengt.