«Lost at Sea» av Desiree Meek

Grafisk designstudent, tradisjonell/digital kunstner og animasjonselsker, Desiree Meek skapte denne serien med malerier for å illustrere hennes MdDS-reise. Fra første begynnelse til hennes syn mer enn 15 måneder senere, fra et sted med mørke til et fylt med håp, her er Tapt på sjøen.

 • maleri av liten båt tapt på havet
 • maleri av en kvinne som ser gjennom et koøyevindu
 • maleri av en kvinne omgitt av fargerike bølgete linjer
 • beskrivelse av MdDS som en tilstand ofte forårsaket av reiser
 • ord som sier jeg ventet og ventet og ventet
 • maleri av en hånd som strekker seg opp, med bobler som stiger gjennom mørkt vann
 • maleri av en kvinne som kneler i et hjørne omgitt av bølgete linjer
 • maleri av en kvinne omgitt av bølgete linjer, først kaotisk så mer kontrollert
 • ord på lilla bakgrunn med rosa hjerter og kommentarskyer
 • maleri av en kvinne i liten båt på havet og en regnbue foran henne

Her poste har mottatt så mange kommentarer med oppmuntrende ord og empati, fra mennesker med andre kroniske lidelser og usynlige sykdommer samt andre MdDS-krigere. Finn og ta kontakt med henne på Instagram as drawingwithmeek.

Instagrammere, husk å tagge mddsfoundation på dine MdDS-relaterte innlegg slik Desiree gjorde. Når de er merket, kan vi legge ut innholdet ditt på nytt og øke effekten av historiene dine. Med større bevissthet kommer potensialet for mer forskning, og til slutt en kur. Sammen kan vi nå det målet!

CALL-to-action: La kraften i kunsten din bringe synlighet til vår usynlige sykdom! Vi søker historier og kunstverk å dele gjennom juni, bevissthetsmåneden (JAM) for MdDS. For å bli vurdert for publisering til denne bloggen, nyhetsbrevet eller noen av våre sosiale medier-sider, send historien din og kunstverket (PNG foretrukket) til connect@mddsfoundation.org og en styreleder vil ta kontakt med deg.

5 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Lisbeth

  Takk skal du ha. Det har vært 14 år med nådeløs svaiing og svimmelhet.
  Nå sier nevrologen at det er pppd og ikke mdds, men jeg er sikker på at han har rett.
  Svaiingen og svimmelheten stopper når jeg er i bilen eller svømmer, men i det øyeblikket jeg stopper er det tilbake med full hevn.

  1. MdDS Foundation

   Lisbeth, vi håper legen din er klar over diagnosekriteriene fastsatt av Barany Society. Følgende ble publisert i Journal of Vestibular Research, i henholdsvis 2020 og 2017. De bidrar til å gjøre differensialdiagnoser enklere og mer nøyaktig.

   Diagnostiske kriterier for Mal de débarquement syndrom: http://bit.ly/mddscriteria

   Diagnostiske kriterier for vedvarende postural-perseptuell svimmelhet (PPPD): https://bit.ly/pppdcriteria

 2. Karen

  Maleriene og teksten fikk meg til å gråte mens de skildrer mine egne følelser. I likhet med deg, Desiree, er jeg mye bedre tre år senere. Men jeg savner fortsatt mitt "gamle" jeg. Takk for at du deler dine tanker og følelser på denne måten.

 3. Desiree

  Tusen takk!! Det betyr mye for meg 💖

 4. Jill Atcheson

  Strålende malerier Desiree! Du har fanget hvordan det føles utrolig! Jeg er glad du føler deg bedre. Fortsett å male! Du er ekstremt dyktig!

Kommentarer er stengt.