MdDS Maelstrøm

Dette er hvordan MdDS føles for meg!

"Dette maleriet skildrer min konstante frykt for å falle, den svingende broen lyser opp den fullstendige mangelen på stabilitet, bakgrunnen viser stormen av depresjon og angst som er konstante følgesvenner, virvelen nedenfor betyr den dype usikkerheten og frykten for fremtiden!" ~Karen Hiebert

maleri med blå stormhimmel, silhuett av en person på en hengebro og virvlende vann under

Karen er ikke alene om å ha en kompleks blanding av frykt og følelser. Reaksjonen på maleriet hennes i MdDS Friends, vår online støttegruppe, er en av empati, en forståelse som bare andre sjeldne lidelser ser ut til å ha. Vis Karen støtte og del denne visualiseringen for å hjelpe flere mennesker å forstå bare noen av effektene av MdDS.

Ikke glem å tagge oss på sosiale medier. Vi er sterkere når vi jobber sammen! Tagger du oss kan vi dele din visualiseringer og forsterker din syn og stemme. Vi er i gang Instagram og Twitter som @mddsfoundation, og Facebook som mddsfoundation.org.

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. Brenda Bailey Scinto

    Å hengebroen er en så sterk og tydelig representasjon at jeg aldri har brukt for å beskrive symptomene mine – men så veldig nøyaktig! Til tross for tristheten og mørket i kunstverket, føler jeg at dette er en så sterk representasjon av hvordan jeg føler meg når symptomene mine er dårlige, at jeg faktisk beundrer og setter stor pris på det. Takk for at du delte!

Kommentarer er stengt.