Portrett av MdDS, en #selfie

"Jeg skapte dette til mitt toårsjubileum for å leve med daglige symptomer fra en kompleks nevrologisk lidelse. Bildet taler til den forvirrende og desorienterende naturen til min daglige virkelighet. På utsiden ville ingen vite at min verden vugger og svaier og snurrer og snur, men på innsiden må jeg jobbe for å forbli rolig og jordet.

MdDS har tvunget meg til å lære å bremse ned og sette mine egne behov først. Det har også lært meg at livet kan endre seg på et øyeblikk. Dette er utrolige leksjoner." ~Brittany Ashcraft

dobbel eksponering av en kvinne

MdDS-krigere, hvilke leksjoner har du lært? Vis Brittany litt støtte og legg igjen en kommentar. ⬇️

6 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Frances

  Først trodde jeg at jeg hadde dette, så trodde jeg at jeg hadde Vertigo. Nå føler jeg meg lett i hodet, som om jeg skal ha en av disse, full blåst. Jeg vet ikke hva jeg hadde, eller har, men det er virkelig et helvete på jord...

 2. Maryanne K

  I år har jeg tiårsjubileum for å leve med dette marerittet. Så vanskelig å sette seg selv først når andre ikke forstår hva du opplever.

 3. Jerry

  Ta kontakt med Dr.Cha, hun er en ledende forsker innen MdDs. Jeg tror hun kan hjelpe deg. Jeg vet ikke hvor hun er nå, men hun pleide å være i Oklahoma

  1. MdDS Foundation

   Takk for at du nevner Dr. Cha. Hennes MdDS-ekspertise er verdenskjent. Hun forsker for tiden ved University of Minnesota. Du kan lære mer om henne og forskningen hennes, tidligere og nåværende, på Forskning siden til dette nettstedet.

 4. Rowyn Capers

  Virkelig fint skildret av helvetet vi opplever. Takk xoxo

 5. LeClaire Leno

  Jeg er med deg siden jeg har hatt MdDS siden 2016. Jeg tror at Gud vil helbrede meg. Ber om din innsikt og fri Herre Gud fra denne plagen i Jesu navn.

Kommentarer er stengt.