𝙼𝚍𝙳𝚂 𝚂𝚝𝚞𝚍𝚢, håndbroderi på lerret

TRIGGERADVARSEL: kan utløse de med visuell følsomhet.

Jeg prøver å lage noe arbeid som formidler hvordan MdDS føles. Gir dette deg lyst til å gå av båten?

fargerike virvler brodert på lerret

MDDS Study, 2023, håndbroderi på lerret

MDDS Study, 2023, håndbroderi på lerret

av Lucy Newman @lucyjnewmanstudio

SISTE RING. Det er én uke igjen i MdDS Awareness Month. Vi kan dele din visualiseringer og forsterker din syn og stemme på Instagram og Twitter som @mddsfoundation, Facebook som mddsfoundation.org, og vår nettsted hvis du skriver til oss I DAG. Send historien din og originale kunstverk med tittel [ingen arkivbilder eller opphavsrettsbeskyttet materiale (med mindre det tilhører deg) PNG foretrukket] til connect@mddsfoundation.org og en styreleder vil ta kontakt med deg. Legg din stemme og visjon til vår og gjør en større innvirkning!

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. Joanna Richardson

    Dette er vakkert arbeid/kunst, og ja, jeg føler definitivt bevegelsen i dette stykket!

Kommentarer er stengt.