perspektiv

TRIGGERADVARSEL: Rachel Jones tok dette bildet av mønstre i sanden, med tittelen "perspektiv." Vi legger den nederst siden den kan trigge de med visuell følsomhet, spesielt mens du ruller. Fortsett forsiktig.

Min "historie" av Rachel Jones

Jeg utviklet spontan MdDS i begynnelsen av tjueårene (25 pluss år siden)

Jeg har aldri vært i remisjon


Symptomene mine er: svimmelhet • svimmelhet • ekte spinning • fylde i øret • øyeforstyrrelser • G-kraft • depresjon (åpenbart) • verkende og svekkende smerte • hodepine (daglig) • migrene sjeldnere • søvnforstyrrelser (jeg våkner og føler at jeg har blitt kjørt så så fort bakover) • svakhet (bein og armer)

Jeg var sengeliggende i mange år bare ute av stand til å fungere (trodde jeg skulle dø).

Gangarten min er dårlig ... jeg vakler som en full person når symptomene er høye ... hodet vipper ... slingrer ... nakkesmerter ...

Livet mitt er ødelagt ... jeg har gått glipp av så mye med datteren min ... familien min ... vennene mine ... det har ranet meg ... jeg føler meg håpløs.

De fleste dager, men må fortsette å minne meg selv på at jeg er elsket og det kan være så mye verre... det er svekkende... skummelt... skremmende og andre skjønner det bare ikke!!!!

Jeg er lei av folk som sier til meg "vel, du ser ok ut"! Det er en skjult sykdom, men jeg føler det er merkbart.

Tatt på sanden på en strand i Sør-Wales 🏴🏻

Selv om det ikke er åpenbart, er takeawayen Rachel vil at du skal få fra historien hennes, at mens andre bare ikke forstår det, du er ikke alene. Hun skjønner det. Vi forstår det. Og det er et helt fellesskap av MdDS-krigere som forstår det! Bli med i vår Facebook-baserte støttegruppe, MdDS Friends, og få støtten du fortjener i dag.

Et notat om "svimmelhet"

Selv om MdDS er anerkjent og oppført i International Classification of Diseases (ICD) under Svimmelhet og svimmelhet anbefaler vi å unngå å bruke ordene "svimmel" eller "vertigo" når du beskriver symptomene dine. Mange lykkes bedre med å få legen til å forstå når de sier: "Jeg føler at jeg er på en båt" eller noe veldig beskrivende som "gulvet beveger seg opp og ned som om jeg er på bølger på en båt." Lær mer om å bli diagnostisert på https://mddsfoundation.org/getting-diagnosed/