Bli sett. Bli hørt. Les til bunnen.

Det har vært et privilegium for oss å øke bevisstheten gjennom øynene til MdDS Warriors rundt om i verden. Gjennom hele juni, bevissthetsmåneden for MdDS, delte vi ni historier og budskap om håp på nettsiden vår.

Sammen er vi sterkere og høyere.

Denne samlingen, alle originale verk av MdDS-krigere, ble også delt på tvers av våre sosiale nettverk. Vi nådde flere mennesker (se beregningene nedenfor) og hadde flere kommentarer som førte til noen gode samtaler. Det var empati. Det var råd. Det var felles erfaringer. En ting ble klart: Du er ikke alene.

3 enkle måter å bli sett og hørt på

  1. Kommenter favorittkunstverket ditt. Disse og flere emosjonelle kunstverk er på bloggen vår.
  2. Del våre innlegg på alle våre sosiale sider: Facebook , Instagram, Twitter
  3. Jobb med oss. Vi kan ikke gjøre alt som må gjøres uten din hjelp. Sørg for at verden ser og hører deg, og bli med som frivillig. Vi har flere ledige stillinger.  Frivillig i dag
Velg Metrics fra MdDS Awareness Month

Del stipendinformasjonen med kontorene og klinikkene til helsepersonell. Dette er spesielt viktig hvis de er tilknyttet et akademisk (universitet) program. Be helsepersonell om å hjelpe i vårt søk etter etterforskere i tidlig karriere som kan være interessert i MdDS-forskningstrening. Å finne kuren for MdDS avhenger av det, og deg!

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. LeClaire Leno

    Jeg kan ikke slutte å føle MdDS. Jeg vet at den vil at jeg skal slutte å føle noe.

Kommentarer er stengt.