Matchande donation utmaning uppfyllt!

Spännande nyheter! Vi mötte just $ 2-för- $ 1, $ 50,000 XNUMX Matchande Donation Challenge och nu vill vi uttrycka vår uppskattning till de anonyma givarna som gjorde denna utmaning till verklighet.

Sedan augusti har Foundation Board och alla i Yahoo! Support Group, MdDS Facebook Friends-gruppen, och familjer och vänner, arbetade hårt för att möta matchen och samla in pengar för MdDS-forskning. Det är upplyftande att läsa inlägg om åtaganden (både personlig tid och donationer) för att identifiera orsaken och botemedel för vår fruktade oordning. Att möta utmaningen gör att vital MdDS-forskning kan fortsätta.

Tack till allas ansträngningar särskilt de anonyma givarnas, fortsätter forskning kommer att lösa MdDS mysterier.

Var god och ta en minut för att lämna ett tackmeddelande till de anonyma givarna som gjorde att denna utmaning blev liv!

26 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Lorie Stövlar

  Jag är också oerhört tacksam för alla våra gruppmedlemmar som gick eller donerade och särskilt tacksamma till våra anonyma givare för att möjliggöra fortsatt forskning för att hitta ett botemedel för MdDS. Jag har lidit med episodisk MdDS i 20 år och kan nu inte längre arbeta. Jag har gjort mitt bästa för att arbeta med den här störningen, men har nu problem med att bara äta frukost de flesta dagar. Tack för att du känner igen vilken försvagande störning det är och hur smärtsam vår kamp har varit. Tack så mycket för fortsatt hopp. Allt bäst för dig!

 2. Sue Gass

  Ett generöst TACK från hjärtat! Jag är mycket tacksam mot alla: våra anonyma givare, de som hjälper till att främja medvetenhet, de som donerar och de som ber för oss. Ni har alla gett mycket hopp för inte bara mig själv utan för mina tre barn som är mycket beroende av mig. God jul många välsignelser för 3!

 3. Kimberly Johnson

  Jag kan inte tro hur mycket stöd vi fick! Jag är glad att veta att så många människor bryr sig! Tack till alla för dina generösa donationer! Detta ger mig hopp för framtiden!

 4. Vi vill tacka alla för att ge sin tid, sina resurser och deras stöd i anda genom att aldrig ge upp hoppet. Ett speciellt tack till de anonyma matchande givarna för att du gav oss denna gåva om en chans att bli normal igen.

 5. Terri G.

  Tack så mycket till alla våra generösa givare och våra anonyma givare för att ge oss välbehövligt hopp om botemedel. Forskning är så viktigt för att bestämma orsaken och botemedlet för MdDS och med dessa donationer, förhoppningsvis kommer vi mycket närmare svaren. När jag går in i mitt sjätte år med MdDS ser jag fram emot dagen att vi kan "stoppa berget".

 6. Elaine Sola

  Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är för att någon var generös nog att erbjuda en så stor summa pengar som ett matchande bidrag. Som någon som har drabbats av detta fruktansvärda tillstånd sedan 2005 och ser hur det fortfarande påverkar mitt liv dagligen, tackar jag alla som har bidragit och tackar även de forskare som en dag kan hitta en behandling som hjälper till att minska eller eliminera våra symtom. Bästa önskningar till alla för en underbar högsäsong!

 7. Sandy Brignac

  Tack börjar inte berätta för alla givarna hur tacksam jag är. Jag vet att mycket hårt arbete och engagemang gjordes för att få dessa otroliga donationer att hända. Det är på grund av dessa människors generositet att vi går steg närmare ett botemedel.
  Gud välsigne dig!!!!

 8. Betty Pecore

  Som Marilyn sa, "2012 kommer att bli vårt hoppår". Hjärtat tack till alla givare som gjorde detta hopp möjligt. Jag går mitt elfte år med MdDS och jag kände aldrig tidigare att hopp var möjligt.

 9. kim kepner

  Det finns inga ord som kan uttrycka hur jag känner mig. Gud välsignar er alla. Jag har lidit i fyra år.Jag var tvungen att lämna mitt försäkringsbyrå på tjugo år. Jag vill ha mitt liv tillbaka och på grund av alla er jag fortfarande har hopp. Jag önskar inte denna sjukdom på någon.

 10. Pamela Kelley

  Tack till alla som hade en hand att få detta att hända. Ett mycket speciellt tack till den anonyma givaren för din fantastiska generositet.

 11. Michael Nelson

  Tack, ALLA, för all din otroliga hängivenhet mot denna sak. Mal de Debarquement, jag har upptäckt under de senaste tio månaderna, kan vara chockerande försvagande och bär en så stor personlig, social, professionell och ekonomisk kostnad för många av dess drabbade. Det finns inga ord tillräckligt för att uttrycka min tacksamhet till alla våra insamlare, vandrare, löpare, anonyma givare, styrelseledamöter, artikelförfattare, radiointervjuare och alla andra som arbetat så hårt och uppenbarligen outtröttligt för att få detta att hända. Denna utgjutelse av generositet och vänlighet, från dem med MdDS och de utan, är ett sant bevis på mänsklighetens godhet. Det finns så många orsaker och behov, och ni har alla valt den här. Tack så mycket!!!

 12. Deb

  Jag vill bara tacka givarna som utmanade oss att dra ihop för att göra denna match till verklighet för MdDS-forskning. Inga ord kan uttrycka hopp om att fortsatt forskning om MdDS ger till var och en av dem vars liv har påverkats, inklusive våra barn, föräldrar, makar och andra familjemedlemmar som ofta känner sig hjälplösa. De lever också i hopp om en behandling.

  Tack.
  Deb

 13. Amy Cutrell

  Tack till den anonyma givaren som inspirerade andra att donera. Min familj och mina vänner donerade på grund av incitamentet och också för att de bevittnade vad jag gick igenom! Jag är så hoppfull för ett botemedel och fler framsteg i denna sällsynta störning. Tack också till forskarna såväl som de få läkare som effektivt och medkännande behandlar patienter! Jag är tacksam över att min MdDS efter två års tortyr mestadels är under kontroll vid denna tid.

 14. Christine Greene

  Från mitt hjärta, tack så mycket för din generöshet. Vilken fantastisk gåva vi har fått. Hoppas. Sätt på botningen. Skål till er alla!

 15. Wendy Adams

  Tack till styrelsen som har arbetat outtröttligt för att möjliggöra denna typ av insatser, för supportgruppen och Marla som binder oss samman i en cirkel av hopp, för alla som gick utanför deras komfortzon och bad andra att bidra, och den familjen vänner, som Hayley, som gick den extra milen för att trumma upp entusiasmen för vår ansträngning. Och tackar naturligtvis en miljon till våra anonyma givare, som har hedrat oss alla genom att erkänna den splittrande effekten av MdDS med sin extrema generositet. Här är en behandling eller botemedel!

 16. Linda Hardy

  Tack, tack, tack till givarna som gjorde detta möjligt och till de människor som organiserade fonddrivningen. Detta är en enorm prestation. Jag har haft MdDS sju år nästa april. Det gläder mig mycket att veta hur långt vi har kommit och att veta att det en dag kommer att finnas ett svar på våra många frågor och ett botemedel mot detta tillstånd.

 17. Joan från NS

  Jag vill låta alla givare veta hur tacksam jag är för sådan generositet. Det är så viktigt för oss alla som lider med MdDS. Den person som matchade våra givare är verkligen en mycket speciell och vad som vet hur dessa pengar kommer att hjälpa alla som lider. Tack till vem ni alla. Jag önskar att jag kunde hjälpa men omständigheter utanför min kontroll hindrar mig från att göra det ... Jag ber om ursäkt för detta.

 18. Marilyn Josselyn

  Jag är så tacksam att våra generösa givare fortsätter att vara enormt stödjande av vår fortsatta forskning om orsaken till och behandlingen av MdDS. Om det var möjligt skulle jag vilja träffa och tacka varje person som gjorde en donation för att göra denna match möjlig.
  Ser fram emot 2012, ett år med hopp!
  Marilyn

 19. Meg

  Ett hjärtligt "tack" till de anonyma givarna och gruppmedlemmarna som arbetade så hårt för att möta utmaningen. Givarnas generositet och medlemmarnas ansträngningar är verkligen inspirerande och håller hoppet vid liv för de av oss som lever med MdDS.

 20. Patty Boyd

  Min familj och jag är tacksamma för alla som arbetar och donerar för att hitta ett botemedel och ett särskilt tack till de anonyma givarna!

 21. Karen Galinkin

  Tack!!! Det finns verkligen inga ord som uttrycker min tacksamhet. Pengar för forskning känns som luft till en dykare, det är verkligen min livlinje eller enda chans för ett förbättrat liv.

 22. Tamara Collins

  Det finns egentligen inga adekvata ord för att uttrycka hur tacksamma vi alla som lider med MdDS är för allt som har gjorts. Till alla givare - tack så mycket för ditt offer. Till våra anonyma matchande givare - vi är ödmjuka av din generositet och kommer att vara evigt tacksamma. Tack, tack, tack för att du väljer att hjälpa oss. Må Gud välsigna din givande ande och må allt du ger återlämnas till dig mångfaldigt.

 23. Marla kryssning

  I februari kommer jag att ha MdDS i 11 år. Det har kostat mig mitt jobb och förmågan att arbeta inom det medicinska området. Jag vill inte se någon annan person genomgå de prövningar och livsförändrande händelser som jag uthärdat. Tack vare dina generösa donationer kommer forskningen att fortsätta att hitta ett botemedel för oss.

 24. Elaine Schlissel

  Tack till alla som gjorde detta möjligt.
  Elaine Schlissel

 25. Irene Hartman

  Jag kommer att ha MdDS sex år i februari. Tack så mycket till allt som donerat = för att kunna fortsätta att undersöka en dag, förhoppningsvis snart hitta ett botemedel.

 26. Linda

  Tack till alla som hade en hand i att få detta att hända (träffa matchen!). Nästa år erbjuder stora löften för MdDS-forskning. Grattis till alla som hade en hand i att få detta att hända, inklusive givaren som gick med på att matcha 2 för 1. Hope fortsätter att hålla denna ansträngning flytande. Jag ser fram emot dagen då vi bara hjälper "nybörjare" till effektiva behandlingar och botemedel !!!

Kommentarer är stängda.