Vår sak tjänar pengar varje gång du söker

Sök på webben och tjäna ett öre för din sakVisste du att det finns en sökmotor som är bättre än Google? En som samlar in för MdDS Balance Disorder Foundation? Gå med mig och börja använda Bra sökning som din sökmotor, och de donerar ungefär ett öre till din favoritsak varje gång du gör en webbsökning. Jag vet inte om dig, men jag spenderar överdriven tid på att söka på Internet efter någonting inom Mal de Debarquements syndrom. Söktermer inkluderar avstigningssyndrom, avstigningssjukdom, bestående MDD och om och om igen. Ibland känns det som att jag har läst alla berättelser som finns och ibland dyker en ny upp. Hur som helst höjs ett öre med varje sökning. Att registrera är superlätt eftersom du kan använda din befintliga Facebook, Google, Yahoo! eller Twitter-profil.

Du kan också handla via deras köpcentrum online, GoodShop.com, där det finns mer än 2,500 XNUMX topphandlare på nätet, och en procentandel av dina inköp går till välgörenhetsorganisationen eller skolan. Du betalar samma pris som du normalt skulle göra, men en donation på din vägnar går till din sak.

Bekvämt kan jag se hur mycket pengar jag har samlat in för MdDS Foundation direkt på söksidan. Vidta åtgärder och stödja MdDS Balance Disorder Foundation och börja använda GoodSearch idag. Som alltid behöver du bara lämna en kommentar om du behöver hjälp med att komma igång med GoodSearch. Vi har rätt med dig.


Du kan läsa mer om Bra sökning i NY Times, Oprah Magazine, CNN, ABC News och Wall Street Journal här..

En kommentar

Diskussionspolicy
  1. Vi vill betona att när du har registrerat dig hos GoodSearch kan du GoodSHOP. Din online shopping genererar donationer på dina vägnar till stiftelsen. Till exempel visar denna länk att Amazon kommer att donera 1.5% http://www.goodsearch.com/amazon/coupons

Kommentarer är stängda.