Silverfodret i min varmvattenbehållare

iGive.comFör ungefär en månad sedan gick jag ner för att tvätta tvätten, bara för att upptäcka att hetvattenbehållaren hade sprutat ut en läcka. En mycket dålig läcka. Vatten gick ut som om någon hade öppnat en kran. Så istället för att göra tvätt (darn!), Började jag handla efter en ny varmvattenberedare.

Jag hade helt glömt bort att jag hade registrerat mig i iGive, men så snart jag gick till HomeDepot.com, dök upp en liten popup för att berätta att 1.2% av mitt köp skulle doneras till MdDS Balance Disorder Foundation. Det kan tyckas som en liten donation, men eftersom jag slutade ersätta den trasiga tanken med en dyr tanklös varmvattenberedare, gjorde Home Depot en donation för min räkning på 12 dollar.

Så förutom att jag inte behövde tvätta mig så hittade jag ett silverfoder på $ 12 i min trasiga varmvattenbehållare.

Det finns över tusen onlinebutiker som är kopplade till iGive och ger donationer från 0.4% till så höga som 30%. Och inte bara är registreringen med iGive gratis, du kan få upp till en $ 10 bonus tack vare deras En miljon knappar för förändring marknadsföring pågår nu! Du kan till och med använda din Facebook-profil för att gå med, och allt är automatiskt efter det. Allt du behöver göra är att handla som vanligt. (Se till att du har aktiverat popup-fönster i din webbläsare så att din shopping känns igen.)

Byt shopping för gott... för att komma igång, klicka bara på iGive-bilden nedan.

En miljon knappar för förändring

En kommentar

Diskussionspolicy
  1. VIKTIGT ANMÄRKNING från iGIVE: Det enda sättet att få en donation från Amazon-inköp är att se till att du är inloggad på iGive.com och använder en iGive-webbplatslänk till butiken. Vår favorit sida för bokmärke är: http://www.igive.com/amazon/

Kommentarer är stängda.