Till sist! We Rock T-Shirts

Under ett antal år har människor frågat efter MdDS-t-tröjor eller muggar. Nu kan du äntligen få dessa föremål i vår nya Friendraiser Store!

Med juni Awareness Month (JAM) precis runt hörnet är nu en bra tid att beställa. Det finns två muggdesigner och två t-shirtdesigner, inklusive ett tryck av den officiella walk-a-thon-t-tröjan i FÄRGER, inte bara vit!

Wmed upp till 31 färger att välja mellan är du säker på att du hittar en färg du gillar. Och för damerna, säg adjö till de säckiga t-skjortorna! Vi har också kvinnors passform. Slutligen, med varje skjorta eller mugg som säljs, kommer $ 1 att doneras till stiftelsen.

När människor ser vår unika logotyp är de säker på att fråga vad den är till för. Hjälp med att öka medvetenheten för dina MdDS-vänner nästa månad och bära en We Rock !! t-shirt. Här är länken: http://www.printfection.com/walk4mdds

* * * * *
Junimedvetenhetsmånaden (JAM) är en årlig månadslång satsning för att öka medvetenheten bland allmänheten om MdDS. Tidigare evenemang inkluderar Gibson's Wine Tasting Event och Silent Auction i Texas, ArtRocks och Rock Out for MdDS i Florida, och donationer från försäljningen av Homemade Gourmet, WineShop at Home-produkter och Cookie Lee Smycken.