JAM: Life Vest Awareness Mailer

Livväst mailerDetta broschyrkoncept designades av en ung dam som heter Keely. Det är en orange livväst och när den viks för utskick skulle klistermärket för att stänga det vara västens spänne. Ganska smart, tycker du inte?

Det är ett så bra stycke för det visar inte bara det någon får det men också för att hon utformade stycket som en gåva till sin moster, styrelseledamot TerriG. När Keeley presenterade sitt projekt hade ingen av hennes klasskamrater hört talas om MdDS men de blev medvetna om det när hon berättade dem Terris berättelse. Med junimedvetenhetsmånaden (JAM) precis på gång kunde hennes timing inte ha varit bättre.

När JAM fortskrider ser vi fram emot att dela fler berättelser som denna med dig.

* * * * *
Juni Awareness Month (JAM) är en årlig månadslång ansträngning för att öka medvetenheten bland allmänheten om MdDS. Följ oss på Twitter @MdDSFoundation för uppdaterade uppdateringar

4 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Seri

  Detta är ett fantastiskt och tankeväckande koncept.

 2. Angela Cundiff

  Hur kan jag få en kopia av den här broschyren?

  1. MdDS Foundation

   Angela, det här är bara en konceptbit. Det är inte tillgängligt för fysisk distribution, men du är välkommen att dela PNG via e-post eller till dina sociala nätverk. Kontrollera + klicka på en Mac, högerklicka på PC eller tryck länge på din mobila enhet för att ladda ner och spara bilden. Tack för att du vill hjälpa till att öka medvetenheten!

Kommentarer är stängda.