Bär att du bryr dig

Klicka på Debs foto för att läsa hennes historia om hopp på Global Genes Project-blogg.

Orsak armband har funnits för bröstcancer och hjärtsjukdomar men det har aldrig funnits en enande symbol, färg eller armband som representerar den sällsynta och genetiska sjukdomsgruppen. Därför startade Global Genes Project 7,000 Bracelets for Hope ™ -kampanjen.

De samlar unika armband tillverkade av smyckedesigners, konstnärer, hantverkare, kyrkogrupper, scouttrupper och andra volontärer och distribuerar dem sedan till familjer som bekämpar sällsynta och genetiska sjukdomar. Vuxna får handgjorda armband gjorda av smyckedesigners medan barn får vänskapsarmband fyllda med hopp. Vi uppmuntrar dig att ha på dig att du bryr dig och delta i kampanjen 7,000 Armband för hopp ™. Bidra med eller be om ett armband idag. De ger oss också hopp genom social delning av våra berättelser om hopp.

För hennes intervju med Global Genes-projektet bär Deb Russo en speciell hatt som har en blå tygblomma tillverkad av Gibson Girls Productions, anhängare av flera insamlings- och medvetenhetsevenemang för MdDS Foundation. De har donerat evenemangsplaneringstid och tysta auktionsobjekt för Fånga chokladvågen 2010, ett vinprovningsevenemang och en insamling av Open House, båda under 2011. I år ger de utlottningspriser för vår årliga medvetenhetsvandring i Colorado. Om du deltar i Colorado Rock'n Stroll, du kan vinna en hatt som Deb bär. När du registrera dig för promenadkommer du automatiskt att vinna och Wear That You Care. * Gibson Girls ägs av Tracine Gibson, vars dotter, Keely, är den begåvade unga damen som skapade Flytväst medvetenhetsbit.

Dessa är så stora medvetenhetsinsatser!  Läs - och dela - Debs berättelse på Global Genes Project-bloggen genom att klicka på hennes foto.

* * * * *
Om Global Genes-projektet:
Ledd av Team RARE, den Globalt generprojektVårt huvudsakliga uppdrag är att öka sällsynta sjukdomar och genetisk medvetenhet över hela världen och ge en levande sällsynt sjukdomsgrupp. Ideell organisation arbetar för att öka allmänhetens och läkarnas utbildning, bygger samhället genom sociala medier och arbetar för att finansiera innovativa sätt att öka forskning om sällsynta sjukdomar. 7,000 olika sällsynta sjukdomar finns - 95% har inga behandlingar.

* förlåt att vi inte kan skicka det till dig, du måste vara närvarande vid Colorado Walk för att göra anspråk.

2 kommentarer

Diskussionspolicy

Kommentarer är stängda.