Registrering öppnad för 2012 Awareness Walk

Spara datumet. Vi är redo att Rock'n Stroll den 23 september! I år inkluderar Walk Series medvetenhetshändelser i Florida, Colorado, Texas och till och med ett halvmaraton i New York. Om du är redo att gå med på promenad för att stoppa Rock'n, klicka bara på den orange knappen. Om du behöver lite mer information, fortsätt läsa.

Cathy H. startar Rock'n Stroll Walk-serien vid Carlin Park i Jupiter, Florida på morgonen den 23 september. Med orörda stränder, vandringsleder och fitnessleder är Carlin Park det perfekta stället att gå med oss ​​för att gå för en MdDS-bot . Efter promenaden ska du stanna till vid Duke's Lazy Loggerhead Cafe för god mat, dryck och service!  walk4mdds.eventsbot.com/

I Colorado kommer du att se en folkmassa som bär de grafiska utslagen som är specialdesignade för promenaden och ger komplimanger från en generös evenemangssponsor. Tack Jeff och Karen Galinkin! Vi träffas vid Hope United Methodist Church i Greenwood Village, där det finns massor av parkeringsplatser och en vacker park med blandade spår precis intill. Med medvetenhet och pedagogiska spel som Vackra ett minut för att vinna det, det blir säkert en rolig eftermiddag.  walk4mdds.eventsbot.com

Walking är inte det enda sättet att Friendraise för stiftelsen. Det kommer att bli ett scrapbooking-evenemang för att öka medvetenheten i Texas, och vi har en Friendraiser som kör ett halvmaraton i Hamptons, hem för de rika och inflytelserika. Fortsätt besöka bloggen för att utveckla detaljer. Om du har något planerat som du vill dela, vänligen lämna en kommentar eller skjut oss ett mail.

Team Spokane, "Stopping the Rocking" 2011

När jag skriver detta inlägg finns det lag som organiseras i New England och New Mexico och utmanar varandra att skapa mest medvetenhet för stiftelsen. Förra året fick Team Spokane en stor låda med Bobble-vattenflaskor, alla värderade till $ 8.99, för att ha organiserat en hög publik och för in 450 dollar för ytterligare forskning. Jaja, Team!

Glöm inte! Walk-serien är virtuell, och du kan gå med oss ​​som en cybervandrare vart som helst du råkar vara den 23 september. Använd den stora orange knappen uppe för att registrera dig som cyberwalker. Vi sätter en Friendraiser-stift i Rock'n Stroll världskarta till dig! Registreringssidan innehåller också information om hur du kan dela bilder av dig och dina vänner i dina Rock'n Stroll-t-shirts för vårt fotogalleri.

Sist men inte minst, för de av er som inte kan gå med i Walk Series men som ändå vill hjälpa till, har vi skapat en speciell webbplats för dig. 
https://bit.ly/FriendraiserClicknAct

Tack för att du är en Friendraiser!
(Vän + insamling = väninsamling)

* * * * *
För dem utanför Colorado finns Rock'n Strolls grafiska tee 2012 att köpa i MdDS Friendraiser Store. Vi jobbar hårt för att sänka priset och hitta evenemangssponsorer så att vi också kan ge dig t-shirts. Men vi kan verkligen använda din hjälp. Om du känner till ett företag som kan sponsra oss - och kan få sitt namn / logotyp till oss ASAP för inkludering i våra t-shirts av den 23: e - Vi skulle älska att höra från dig.