Studie om behandling av Mal de Debarquement-syndrom

NY STUDIEMEDDELANDE: Har du upplevt ihållande gungningsupplevelse och fått diagnosen Mal de Debarquement (MdDS)?

Om svaret är JA, kan du vara berättigad att delta i en studie av MdDS.

Målet med studien är att undersöka effektiviteten hos en beteendebehandling av MdDS. Din hållbarhetsstabilitet och personliga känslor kring den gungande känslan utvärderas före och efter behandlingen. Den typiska studietiden är 1.5 timmar under en dag och kommer att följas av e-post eller telefon i upp till 2 månader. Du kan dock bli ombedd att komma tillbaka för högst fyra besök på fyra dagar. Vissa deltagare kan uppleva förbättringar efter behandlingen. Monetär kompensation kommer att ges för ansträngning och tid.

Studien inkluderar alla åldrar och kommer att genomföras i The Human Balance Laboratory of Mount Sinai School of Medicine, New York City. Detaljer och kontaktinformation finns i denna PDF (automatisk nedladdning).

För mer information om denna nya studie, ring Mingjia Dai, PhD, på (212) 241-8750 eller via e-post.

3 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Jag skulle mycket vilja delta i någon form av forskning om denna störning, men kan inte resa till New York eller LA eller London! Finns det inte någonstans i Tampa / St. Petesburg / Clearwater-området i Florida ?????? Dessutom prenumererar jag INTE på någon av de sociala nätverkssajterna, det vill säga, twitter, facebook, etc. e-post är det.

   1. catluvrmh

    Hej igen. Jag bad att kopior av broschyren skulle skickas till mig med snigelpost; ingen har kommit! Jag försökte kopiera, men dubbelsidig utskrift har undgått mig. (Jag är plågad av MdDS minns du?) Hur som helst, jag ska försöka igen att kopiera broschyren. antingen kommer det att lyckas eller så kommer det inte. jag är ledsen att de som utlovades aldrig kom fram ... läkarna måste bara vända saken.

    mitt nästa möte är kommande måndag - jag ska be honom att skicka mig till en ENT-person för en fördjupad utvärdering för att se om det inre örat faktiskt är ansvarigt för denna mycket frustrerande sjukdom. jag tvivlar på det. Jag tror fortfarande att det är alla tillsatser i maten och drycken som ett annat sätt för "dem" att tjäna en massa pengar, utan att tänka på de negativa resultaten på befolkningen. när jag var barn hörde vi aldrig till ADD, ADHD, autism, MdDS eller något annat antal allergier vi är föremål för! luften är smutsig, vattnet är inte så stort som det borde vara och maten? Glöm det! läs etiketterna på några av de saker som säljs i livsmedelsbutikerna! listan är längre än min arm! och de är alla otydliga ord av kemikalier som jag aldrig hört talas om. gör mig sååå arg!

    Hur som helst, fortsätt med det goda arbetet och gör det lättare för oss här ute att komma åt dina webbplatser, för många okända namn att komma ihåg eller e-postmeddelanden att komma till. PUSS. btw, det här har tagit mig en halvtimme att spela in. inte bra. Jaja…

Kommentarer är stängda.