Glöm Black Friday. Stanna i sängen och handla i sängen!

Med bara ytterligare 5 helger kvar till semestern, Jag skulle vilja dela några shoppingtips med dig som sparar dig från att behöva stå upp klockan 4 eller tidigare! Inte bara kommer du att stanna i sängen, du får både bra erbjudanden och generera medel för stiftelsen.

Först de bra erbjudanden. Mitt favorit sätt att handla är med kuponger, även när jag handlar online. Handla aldrig utan att leta efter en kupongkod på Retailmenot.com. Om det finns en kupongkod har de den. I exemplet nedan har jag skrivit in på printfection.com, som råkar vara där stiftelsen rymmer sin Friendraiser-butik. Det finns inga rabatter på våra We Rock-t-shirts och muggar just nu, men vi jobbar på något speciellt för dig. Fortsätt titta på den här bloggen för tillkännagivandet. Se till att bokmärka webbplatsen eller ladda ner appen RetailMeNot för att spara upp till 65% rabatt!
Nu för insamlingen. I USA är stiftelsen listad med iGive.com, som vi har skriven om tidigare. Novellen är att iGive skickar donationer från återförsäljare för dina räkning. Det finns tusentals butiker som kommer att donera till stiftelsen, och allt du behöver göra är att registrera dig hos iGive och handla online som vanligt. Du kan använda din Facebook-inloggning för att registrera dig så det är super enkelt. Du kommer inte att betala högre priser och iGive berättar för dig hur mycket de kommer att donera - drugstore.com kommer till exempel att donera 4.8% - så att du kan må bra när du handlar.

I Storbritannien är stiftelsen listad med easyfundraising.org.uk. Här igen är det bara att registrera dig och handla online som vanligt. En av våra brittiska medlemmar berättar för oss att några av de stora återförsäljarna är John Lewis, M & S, Amazon, Tesco, Debenhams och Argos.

Nu till det bästa av båda! Registrera dig för någon av insamlingssajterna och leta sedan efter en kupongkod på detaljhandeln. Du kanske bara kan spara några dollar (eller pund) och skicka stiftelsens väg till ytterligare medvetenhet och forskningsinsatser. Hur fantastiskt är det?

Vi hoppas att du har en fantastisk tid att shoppa med dessa tips, och vi önskar er en mycket glad tacksägelse.

En kommentar

Diskussionspolicy
  1. VIKTIGT ANMÄRKNING FRÅN iGIVE: Det enda sättet att få en donation från Amazon-inköp är att se till att du är inloggad på iGive.com OCH använder iGive-länken till butiken. Vår favorit sida för bokmärke är: http://www.igive.com/amazon/

Kommentarer är stängda.