Cinco de Mayo Fundraiser på Carpool, Herndon

Hjälp David att matcha Cinco de Mayo och heja på honom när han går till ett Guinness världsrekord!

David M, en supportmedlem, är värd för en Cinco de Mayo-insamling för att stödja MdDS Balance Disorder Foundation. David kunde säkra en donation på $ 1,000.00 1,000 från Patron Tequila - som en matchande utmaning - för detta evenemang. Det här är fantastiskt, och jag vet att vi kan möta denna utmaning. Allt vi behöver göra är att samla in $ 5 dollar i donationer från Cinco de Mayo - det är söndagen den XNUMX maj - och Patron kommer att matcha det. David har en webbplats för att ta donationer idag på cdm-carpool.eventsbot.com

Insamlingen kommer att hållas i Carpool i Herndon, VA, där David kommer att försöka bryta ett Guinness världsrekord! Så om du är i området och kan delta i detta evenemang, kom definitivt in. Det kommer att bli en Patron Margarita Domino Bomb Shot demonstration, specialerbjudanden på mat och dryck hela dagen, en tyst lotteri och t-shirt försäljning.

Om du inte befinner dig i Herndon-området kan du fortfarande hjälpa David att göra matchen - klicka på någon av logotypen nedan för att komma till hans händelsedonationssida.

samåkning.jpgpatronlogo.jpg

2 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. mormor hodgen

  Eftersom jag bara är 80 månader gammal och har en mycket begränsad inkomst kan jag inte stödja denna mycket värda insats. Om jag kunde samla anhängare skulle jag börja en promenad här, men jag känner inte så många människor här där jag flyttade efter mitt fall nedför trappan på grund av MdDS och vad som är kvar av min hjärna. Jag är så ledsen, och Jag önskar er det bästa möjliga!

  1. David

   Tack för de vänliga orden och ditt moraliska stöd ... CHEERS!
   David

Kommentarer är stängda.