Vår Friendraiser-butik

Om du inte är bekant är en vänskapare ett evenemang som värd av en stiftelse eller dess styrelseledamöter för att odla givare genom att nuvarande supportrar tar med sig en vän. Evenemanget är vanligtvis ett stängt, privat parti med god drink, god mat och till och med underhållning.

Men vi är inte typiska, eller hur? Naturligtvis njuter vi av, god dryck, god mat och underhållning. Men för oss är en väninlärare enkel. Om du är en vän och du hjälper oss att samla in pengar eller medvetenhet är du en FriendRaiser. Och eftersom det är junimedvetenhetsmånaden (JAM) har vi lagt till nya artiklar i vår Friendraiser-butik som hjälper dig på båda fronter.

Skjortor, kepsar, muggar ... varje artikel som säljs i Friendraiser-butiken skickar en dollar till Foundation för att stödja sina mål att öka medvetenheten, stödja forskning och MdDS-patientförespråk. Var vänlig en FriendRaiser idag och handla på www.printfection.com/walk4mdds

2 kommentarer

Diskussionspolicy
  1. Marge Hodgen

    Tack för det här, men jag saknade det nästan. Att ha ett namn som "kommentar" är för allmänt. Kan du byta namn på din e-postadress "MdDS COMMENT" istället? "kommentar" berättar inte omedelbart vem du är, och med dussintals e-postmeddelanden om dagen kommer de som jag inte känner igen omedelbart rensas och jag saknar dem! Överväg att ändra namn ... Tack för din uppmärksamhet.

    1. mddsfoundation

      Tack för varningen, Marge. Vi var inte medvetna om detta. Vi vill inte att några av våra meddelanden ska missas, och vi kommer att granska administratörsinställningarna för att se vad vi kan göra.

Kommentarer är stängda.