Det finns bara en vecka kvar till JAM. Låt oss avsluta det med en BANG!

termometerJUL3
grattis!
Vi gjorde matchen.

Det har varit en mycket upptagen och aktiv junimedvetenhetsmånad (JAM). Över 500 professionella broschyrer har skickats ut runtom i världen i ansträngningar att utbilda allmänheten och yrkesverksamma om Mal de Débarquement-syndromet. Många gör informationsinlägg en gång om dagen på sina Facebook-sidor, och andra donerar för att hålla ansträngningarna vid liv. Vi vill rikta ett mycket uppriktigt tack till alla som har bidragit till denna MdDS Foundation-kampanj för medvetenhet och insamling av pengar.

Donationer kommer att stödja välbehövlig MdDS-forskning. Hittills har vi fått $ 260 mot matchningsutmaningen på $ 500. Tidsfristen den 29 juni för denna utmaning närmar sig snabbt. Nu har dock nya löften utlovats! Om vi ​​matchar ytterligare $ 1,000 till den 6 juli kan vi enkelt förvandla $ 1,500 till $ 3,000. Din hjälp är viktig ... inget belopp är för litet och alla bidrag kommer att göra skillnad. Tillsammans kan vi möta denna utmaning.

Donationer kan behandlas säkert på vår webbplats eller med checkbetalning skickad till:
  MdDS Foundation
  c / o Marilyn Josselyn
  22406 Shannondell Drive
  Audubon, PA 19406


Dina donationer hjälper MdDS Foundation på följande sätt:

 • 15 $ täcker kostnaden för en månad för den säkra undersökningssidan
 • $ 25 skickar 35 informationsbroschyrer till en vårdgivare
 • 50 $ stöder MdDS-kontaktsidan i fyra månader
 • 100 $ håller vår informationswebbplats online i ett år
 • 120 $ ger 6 timmar teknisk / analystid för ett forskningsämne
 • 300 $ betalar en årlig licensavgift för mjukvara för avbildning
 • $ 350 ger en rTMS-session X 7–8 sessioner / ämne
 • $ 500– $ 1000 täcker registreringsavgifter för en ideell för att delta i en medicinsk konferens
 • 600 XNUMX dollar täcker en fMRI-skanning för ett forskningsämne
 • 1,800 XNUMX dollar täcker en PET-skanning i ett forskningsämne
 • 20,000 XNUMX dollar täcker en pilotstudie i MdDS etiologi

2 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. catluvrmh

  detta meddelande kom med den löjliga robotadressen !!!! du vill att jag ska fixa min dator för att få dina e-postmeddelanden på rätt sätt. förlåt, så fungerar det inte! Jag har till och med försökt två gånger att svara på det sätt som det visar att svara, utan framgång !!! Jag har arbetat med datorer i åratal och år, jag får e-postmeddelanden från organisationer som är mycket större än MdDS och har ALDRIG fått mail skickad av en robot som jag känner till, eller om jag gjorde det, det var lätt aoparent där e-postmeddelandet genererades !!! ALDRIG från "kommentar ..." kom ihåg - jag har ett syndrom som orsakar förvirring och frustration. du bör åta och jag behöver det blir lättare att läsa dina e-postmeddelanden - inte svårare! jag vet att jag inte är den enda som har missat e-post på grund av detta ...

  1. mddsfoundation

   Marge, vi har precis skickat ett e-postmeddelande för att vi verkligen vill fixa det åt dig. Medan vi arbetar med det, om någon annan får e-postmeddelanden med ett annat avsändarnamn än mddsfoundation eller MdDS Foundation Blog, vänligen meddela oss. Meddelande-e-postmeddelanden som genereras automatiskt av vår webbplatsrobot och skickas till webbplatsabonnenter kommer att ha en svar-till-adress till donotreply @ wordpress och borde ha ett avsändarnamn på MdDS Foundation Blog eller helt enkelt mddsfoundation. När du får aviseringar säger de alltid [Nytt inlägg] i ämnesraden. Låt oss veta om någon har en annan upplevelse.

Kommentarer är stängda.