MdDS Walk 2013: Denver, Storbritannien och ...

Vi vill bjuda in dig till den tredje årliga MdDS Walk. Det här är en global medvetenhetshändelse för både rockare och icke-rockers. Den fysiska promenaden i Colorado är en rolig, familjevänlig - och konkurrenskraftig - händelse. Smeknamnet Rock'n Stroll, varje år vaggar vi lugnt och promenerar längs en stig i en lokal park och chattar med vänner längs vägen. I år kommer vi att ha fryst yoghurt och ballonger för att hålla det roligt och stressfritt! Vandrare i Denver träffas söndagen den 20 oktober vid Hope United Methodist på Dayton (strax söder om Belleview) i Greenwood Village, CO. Starttiden är 1:30.

2013KARTA

Om du inte kan vara i Colorado för en promenad rekommenderar vi att du går på nätet från vilken plats som helst. Även känd som en "virtuell promenad" öppnar en cyberwalk MdDS Walk för alla som inte är i Colorado. Vi har en supportgruppsmedlem cyberwalking i Storbritannien. Precis som i Denver-gruppen kommer hon att promenera längs en lokal "cykelväg" och bjuder in dig att göra detsamma.

Cyberwalkers i andra städer uppmanas att välja sin egen starttid - eller till och med datum! Oavsett vad som fungerar för dig, fungerar det för oss, för när vi går samman fysiskt eller i ande kan vi uppnå så mycket. Förra året samlade MdDS Walk över 7,500 dollar för att finansiera utbildning och forskning.

Låt oss se hur mycket vi kan samla i år. MdDS Walk är också en kritisk insamlingshändelse. I stället för att använda en registreringssida som tar ut oss en avgift håller vi det enkelt i år och ber att du helt enkelt tar med en donation till vandringen eller gör en donation via vår vanliga webbplats på mddsfoundation.org.

Glöm inte att ladda upp broschyrer för din promenad.
Glöm inte att ladda upp broschyrer för din promenad.

Vår professionellt tryckta broschyr är ett fantastiskt verktyg för medvetenhet och utbildning. För att få broschyrer, snälla skicka en förfrågan via e-post. Var noga med att ange ditt namn, postadress och mängd som behövs.

Alla donationer är avdragsgilla enligt lag. MdDS Balance Disorder Foundation är en 501 (c) (3) all-volontär, ideell stiftelse. Årliga omkostnader är mindre än 4% av verksamheten.