Pressmeddelande: 150,000 XNUMX $ Donation till Fund Vital Research

Donation till Vital Research till Mal de Debarquement Syndrome

Shannondell, PA - 20 november 2013 - Stiftelsen MdDS Balance Disorder är glad att meddela att den har fått en donation på 150,000 XNUMX dollar från Ellen Kaye för att finansiera vital forskning om orsaken till och ett botemedel mot Mal de Débarquements syndrom. Denna donation, tillsammans med medel som genereras av direkta donationer till stiftelsen, kommer att stödja pågående forskningsinsatser för att ge lättnad för dem som lever med Mal de Débarquement-syndromet, en sällsynt störning av rörelseuppfattning där drabbade känner sig gungande, bobbande, känsla som maskeras av passiv rörelse. Även om det förekommer oftast efter alla resmedel, inklusive kryssningsfartyg, flygflyg och tågresor, kan det också ske till synes spontant.

Under de senaste fem åren har stiftelsen samlat in nära 5 500,000 dollar för att stödja forskningsinsatser som de vid University of California i Los Angeles, Ohio University och Laureate Institute for Brain Research. Som ett resultat av denna forskning genereras aktuell medicinsk information om denna sällsynta sjukdom, och flera artiklar har accepterats som peer-reviewed publikationer för distribution till läkare och allmänheten. (För en fullständig lista över vetenskapliga journalposter, besök mddsfoundation.org/biomedical-literature/)

Klicka för att ladda ner detta pressmeddelande (PDF)

Donation Pressmeddelande nov2013

22 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Susie

  Din donation betyder mycket och är mycket generös. Tack igen!

 2. janis kahle

  Ellen Kaye, tack så mycket för din generösa donation till MdDS. Gud välsigne dig. Du hoppas att det en dag kommer att bli ett botemedel mot detta försvagande syndrom.

 3. Sandy Brignac

  Ellen Kaye, TACK för en så generös gåva. Detta ger oss bara så mycket hopp om en sak och ett botemedel. Du har just gett oss att ett steg närmare att se det hända. Välsigna dig!!!

 4. Briana

  Tack så mycket. Inga ord kan verkligen uttrycka vår tacksamhet. Din generositet ger oss hopp om att vi kommer att göra det ett steg närmare att hitta ett botemedel mot detta livsförändringssyndrom.

 5. Tack Ellen Kaye för din generösa donation för att finansiera fortsatt forskning om orsaken och behandlingen av MdDS.

 6. Betty Pecore

  Tack så mycket, Ellen Kaye, för din magnifika donation för att hjälpa MdDS-drabbade. Vi kunde inte vara mer tacksamma!

 7. Cindy (3: a timer, still rockin) SE WI.

  GUD välsigne dig Ellen Kaye-Det är så många av oss, vi ber för våra goda gamla dagar, när vi inte var till sjöss, för att känna oss normal igen. Din generösa donation ger oss glädje, tacksamhet och hopp. Må Herren välsigna dig med godhet, hälsa och hans kärlek.

 8. Julie Lipp

  Tack Ellen Kaye för din generösa donation till forskning om MdDS och förhoppningsvis ett botemedel. Jag gillar att tro att ett botemedel kan hända under min livstid, måste ha HOPE.

 9. Polly

  Vi är alla så tacksamma för all forskning som kommer att hjälpa människor som nyligen diagnostiserats med MdDS - och kanske några av oss "gamla timers" också. Att bara veta att någon bryr sig är mycket fördelaktigt - tack, tack, tack :)

 10. Karen Garcia

  Tack tack tack!!! Detta hjälper så mycket med den forskning som är avgörande för att hjälpa till att avslöja orsaken och bota för detta tillstånd. Kan inte tacka dig nog!

 11. Linda

  Mycket speciellt tack till Ellen Kaye. Din donation sätter oss så mycket närmare bättre förståelse av MdDS ... orsaken och botemedlet! Hoppet flyter fortfarande.

 12. Flora Riley

  Tack så mycket för ett så generöst erbjudande.

 13. Joy Sheerer

  Gud välsigne ditt hjärta, Ellen. Tack för att du ger oss hopp!

 14. Marie

  Tack Ellen Kaye !!!

 15. Deb

  Tack, Ellen Kaye. På grund av er kommer forskningen att röra sig i rätt riktning.

 16. Andrea

  Ellen Kaye, tack !!!!!!!!!!!!!!!! En fantastisk, underbar gåva.

 17. Eileen Fitzgerald

  Det här är underbara nyheter! Ellen, tack så mycket för din generösa donation. Ord kan inte uttrycka hur mycket det betyder för så många av oss.

 18. Terrie

  Ellen Kaye, vi är så tacksamma för ditt generösa stöd. Vi ber för att hitta en orsak och botemedel. Jag har fått diagnosen MdDS två gånger. Jag har levt med det i fyra år. Människor som du är en välsignelse. Terrie

 19. Angela Ghilarducci

  Tack Ellen för din generösa och stödjande donation. Det vore så trevligt att bara erkännas av en läkare som en verklig störning istället för att vara helt galen en dag. Tack för att du tog oss ett steg närmare det.

 20. tamara

  Kära, underbara generösa Ellen: Tack så mycket för din överväldigande generösa donation för att hjälpa oss alla som lider av denna störning. Det ger tårar i mina ögon att inse att någon kan vara så omtänksam och villig att hjälpa på detta sätt. Jag önskar att jag kunde göra mer än bara berätta hur tacksam jag är. Över hela världen finns människor som en dag får hjälp av den forskning du hjälper till att finansiera. Jag hoppas att du vet att det kittlar dig helt till tåpunkterna. Må din generositet återlämnas till dig på många sätt.

 21. Marla kryssning

  Tack Ellen Kaye för din mest generösa donation för forskning om orsaken och botemålet för MdDS.

 22. Goda nyheter!!! Jag hoppas att en del av forskningsmedlen kan skickas till Florida. Vi har många platser som forskar, inklusive Mayo Clinic i Jacksonville, men ingen här inser ens att en sådan sjukdom existerar. Jag längtar efter dagen ...

Kommentarer är stängda.