Äntligen tillgängligt! Medvetenhetsarmband för MdDS

STR_armband2
Med hjälp av några fantastiska volontärer finns det nu ett MdDS-medvetenhetsarmband! Det har varit en intressant inlärningsupplevelse, men design, produktion och USA: s sjöfartshinder har alla räknats ut, och vi är nu redo att rulla ut dem till allmänheten! *

Att ta emot en Stoppa klippan! armband, gör bara en donation på $ 20 eller mer med knappen nedan så skickar vi ett armband - så länge lagret räcker - till postadressen som är kopplad till din PayPal-betalning. Du får också vår nyligen uppdaterade broschyr, som är ett bra verktyg för att öka medvetenheten som du kan dela med din läkare.
X-klick but21

I andan av Ger tisdagsnälla gör din donation idag. Använd sedan knapparna nedan för att dela detta blogginlägg på dina sociala nätverk och använd hashtaggen #GivingTuesday.

* Armbandet är tillgängligt som en tackklapp för donationer som gjorts via PayPal. Endast amerikanska invånare. Leveranserna är begränsade.